Nepříjemnost jménem puchýř. Nechejte ho zahojit, ale nepropichujte ho

Konečně jsme se zbavili teplých a těžkých zimních bot a můžeme obout sandálky, tenisky nebo lodičky. Radost z módních experimentů nám nicméně může zkazit bolestivý puchýř. Co s ním? Vyplatí se mít po ruce první pomoc v podobě náplasti, jež nejen urychlí uzdravení pokožky, ale umí i puchýřům předcházet. Takovou je URGO Hojení puchýřů – Diskrétní, hydrokoloidní náplast, kterou v rámci testování vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Au, zase puchýř!

Vznik puchýřů může mít různé příčiny. Ovšem nejčastěji nás tahle "radost" potká, když na kůži dlouho působí tlak nebo tření. Třeba v nesprávně padnoucí či neprošlápnuté botě. Pokud puchýř zůstane uzavřený, ochraňuje ránu, kterou obklopuje tekutina. Tím brání vniknutí choroboplodných zárodků a vzniku infekce. V podstatě se tedy dá říci, že je jakousi ochranou zdraví naší pokožky. I když poměrně bolestivou, jak se ostatně přesvědčíme při každém dalším krolu.


Elegantní lodičky nemusejí vždy přinášet jen radost. S hydrokoloidní náplastí URGO, která je diskrétní a není vidět, však na puchýře hravě vyzrajete!

Jestliže už nestačíme vzniku puchýře zabránit a boulička tekutiny nám začne znepříjemňovat život, byla by chyba snažit se jej propíchnout, nebo dokonce ustřihnout. Pokud to uděláte, riskujete proniknutí nežádoucí infekce do rány a delší hojení. Někdy se stane, že puchýř přílišným tlakem praskne sám a rána zůstane zčásti obnažená. I tehdy samozřejmě riziko infekce stále hrozí. Proto je dobré vědět, jak dále postupovat, abychom kůži ochránili. Nechat puchýř zaschnout opravdu není nejlepší cesta k tomu, aby se brzy zahojil. Rána potřebuje k procesu hojení vlhko. To jí můžete poskytnout speciálními přípravky nebo náplastmi, které vlhkost v ráně udrží.

První pomoc po ruce

A právě URGO Hojení puchýřů – Diskrétní, hydrokoloidní náplast poskytuje puchýřům ideální prostředí na to, aby se brzy zahojily. Ostatně se o tom mohly přesvědčit i naše testerky. Jak byly s náplastí spokojené?

Určitě u mě spokojenost, funguje skvěle, navíc je prodávána v praktickém balení, které zaručuje její kvalitu. Mohu díky ní nyní nosit různé druhy obuvi, aniž bych musela řešit, jestli budu mít nějaké puchýře, protože díky této náplasti jsou mé obavy zcela zbytečné. Také drží velmi dobře na pokožce, ne jako tomu bývá u běžných náplastí. A navíc díky koloidní složce se případný puchýř velmi rychle hojí a nepociťuji tolik bolest. Celkově je tato náplast zcela nenápadná, což oceňuji obzvláště v tomto období,“ napsala testerka Aktivko.


Nenápadné náplasti, které usnadňují hojení a působí preventivně proti vzniku puchýřů. Takové jsou URGO Hojení puchýřů – Diskrétní, hydrokoloidní náplast.

Úžasný pomocník do kabelky. Koupila jsem si teď nové lodičky a v půlce cesty do práce už jsem cítila, že se mi tvoří puchýř... Nalepila jsem si hned náplast a byla jsem příjemně překvapena, že bolest ustoupila a hlavně jsem v pohodě došla do práce. Navíc se náplast za celý den neodlepila,“ přidala se s pochvalou testerka Vardasova.

Jsem absolutně nadšená. Na noze jsem měla opravdu škaredý rozedřený puchýř, respektive díru po něm. Zkoušela jsem mazat, praskal a bolel. Jeden večer jsem nalepila náplast a ráno byla díra krásně vyplněná zřejmě bílým gelem. Bolest je pryč, můžu normálně chodit i ve firemních botách. Na noze mi drží už skoro třetí den, netrhá se, neodlepuje. Za tento výrobek jsem vděčná.... Dneska pajdala kolegyně se stejným problémem, tak zítra otestuje i ona,“ neskrývala nadšení testerka Marthinaa.

Takže hned na začátku musím tento výrobek moc pochválit. Na první pohled praktické balení  to bezpochyby. Skladné, dobře se otvírá. Samotné náplasti nemají opravdu chybu. Protože na puchýře a různě otlačené nohy trpím  měla jsem již možnost vyzkoušet. Skvěle na kůži drží, po odstranění nezanechává žádné lepidlo. Jsem opravdu spokojená. Až mi toto balení dojde  budu se shánět po dalším,“ napsala testerka Beetty.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat