Zdravější smažení? S horkovzdušnou fritézou proměníte sen v realitu

Smažení a zdravý životní styl nejde většinou tak docela dohromady... Ovšem pokud máte horkovzdušnou fritézu Tefal ActiFry Genius, která dokáže připravit pokrmy s minimem oleje nebo zcela bez něj, nemusíte se svých oblíbených pochoutek úplně vzdávat. Díky Zážitkovému testování se o tom přesvědčilo 10 našich testerek a jejich kamarádek. Přečtěte si jejich recenze a hodnocení! Máte stejné zkušenosti?

Zdravé smažení

Inteligentní a dokonale všestranná fritéza ActiFry Genius nabízí 9 automatických nastavení pro nejrůznější smažené pokrmy a dokáže s minimem oleje, případně zcela bez oleje, připravit zdravé a chutné pokrmy. Díky exkluzivní technologii Dual Motion tato vzduchová fritéza zaručuje bezproblémové vaření, které nevyžaduje žádné zásahy ani hlídání pokrmu.

Jedinečná kombinace horkovzdušného ohřevu a jemného míchání vede k dokonalým výsledkům zravějšího smažení bez nutnosti zásahů nebo hlídání pokrmu, takže nabízí naprosté pohodlí a rychlost. Věnujte se v průběhu vaření rodině nebo přátelům. Automatická funkce vás osvobodí od dlouhého a zbytečného stání u plotny!


Jedinečná kombinace horkovzdušného ohřevu a jemného míchání vede k dokonalým výsledkům zravějšího smažení bez nutnosti hlídání pokrmu, takže nabízí naprosté pohodlí a rychlost.

Ať už vaříte z čerstvých nebo mražených surovin, fritéza ActiFry Genius zachovává nutriční hodnoty a brání spálení a vysušení, takže jsou pokrmy zdravější. V případě použití smažení s olejem si pro vybrané programy můžete vybrat i oleje s nižším bodem zakouření které nejsou vhodny na tradiční fritování z důvodu smažení horkým vzduchem s nižší teplotou. Objem použitého oleje pro jedno smažení je dle receptu jenom jedna lžička, a tak můžete upřednostnit zdravější oleje, které jsou dražší. Ve srovnání s klasickou fritézou je spotřeba oleje výrazně nižší, a tak s ActiFry Genius ušetříte na oleji. Pro každé smažení tak používate nový olej bez zápachu po předešlém smažení v jeho nejvyšší kvalitě co oceníte na výsledné chuti vašeho pokrmu.

Díky technologii ohřevu horkým vzduchem fritéza ActiFry Genius nevydává zápach smaženého oleje a ani neuvolňuje mastné páry vody obsažené v oleji a potravinách. Průhledná skleněná poklice fritézy ActiFry Genius nabízí dokonalý přehled při přípravě pokrmů.

Minimum oleje, spousta chuti

Horkovzdušnou fritézu Tefal ActiFry Genius během Zážitkového testování vyzkoušely také naše testerky, které navíc ochutnaly, jaké dobroty dokáže tento spotřebič připravit. Jak se jim zdravé smažení líbilo?

Naprosto skvělý výrobek, vůbec jsem nezaváhala, zda si ho pořídit či ne. Se starými friťáky nemá nic společného. Stačí lžička oleje a v horkém vzduchu, s automatickým mícháním připravíte křupavé hranolky, řízečky, zeleninu. Vložíte ingredience na čínský pokrm, nastavíte příslušný program, pak už jen pozorujete, jak se jídlo připravujete, následně konzumujete. Stejné je to třeba i s přípravou rizota, vše v jednom kroku.. Příprava se dá načasovat tak, aby bylo jídlo v dohodnutý čas. Pokud vychladne, není problém ohřát. Ovládání jednoduché, intuitivní. Důležité je pro mne i snadné a rychlé čištění i to, že v naší kuchyni spojené s obývákem není cítit žádný přepálený tuk. Vaření v ní nemá chybu,“ napsala testerka Hajdule.


O tom, že smažit se dá i zdravě a chutně, se naše testerky přesvědčily nejen na vlastní oči, ale i na vlastní chuťové buňky.

Fritéza Tefal Actifry Genius je naprosto skvělý pomocník do kuchyně. Měla jsem možnost ochutnat řízečky, hranolky a směs masa se zeleninou na minimálním množství oleji. Zvolíte program s příslušnou teplotou a čekáte, než se vám pokrm udělá. Tzn. ocení ho i ti, kteří neradi vaří. Nejvíce mě překvapily řízky, které byly křupavé. Pro zastánce zdravé a chutné stravy je fritéza naprosto jasná volba,“ přidala se s pochvalou testerka mocax.

Fritéza od Tefalu mě opravdu hodně překvapila a zbourala mé představy o friťáku plném litrů oleje. U této fritézy stačí opravdu přibližně jen jedna lžíce, na Zážitkovém testování jsme měli možnost ochutnat připravené hranolky, řízečky a masovou směs se zeleninou a všechno jen s minimem tuku. Líbí se mi i velmi jednoduchá manipulace, stačí vše nasypat do fritézy a nastavit vhodný program, ovládání mi přijde snadné, pak už se o všechno postará fritéza. Sama jídlo promíchává, takže se nepřipaluje a nemusíte nic otáčet, můžete v klidu od fritézy odejít a dělat si jinou práci, což mi přijde jako velká výhoda a úspora času. Za sebe rozhodně doporučuj,i je to kombinace zdravého a efektivního vaření, které ještě navíc šetří čas,“ neskrývala nadšení testerka alenkamalicka.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.

A jak jsme si Zážitkové testování užili? Podívejte se na následující video:







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat