Komentáře k článku

Onder 10.04.2023

Včera jsem byl pozván na Vietnamskou slavnostní večeři , krvavý puding byl jedním z mnoha chodů... Můžu doporučit, osvěžující chuť, která se nedá k ničemu přirovnat. V jídlech zpousty semínek, oříšků, bylinek, omáček, zeleniny a zpousty druhů masa ... Ráno na WC vyrabim ptácí zob🤣😂 ale za mě velmi chutná kuchyně.

Kristyna04 01.08.2018

Ráda ochutnávám nové věci, ale nemusím ochutnat vše :-D jak to někdo může jíst/pít

kamila76 05.06.2018

Ajaj - už podle názvu mám odpor.

helus 05.06.2018

Nic bych z toho už nedala do pusy.

xena 05.06.2018

zajímá mě kdo dává ty otázky do ankety - já si tam skoro nikdy správnou odpověd nevyberu. Například řasy jsou pro mě pochoutka, a ím je pravidelně - a ne že jen ujdou.. Ujíždím si na nich - ať už arame a kombu v polévce, nori řasy v sushi a nebo wakame salát - ten miluju úplně nejvíc, a zrovna ted ho mám tady na stole a za chvíli se do něj pustím... mňam

Pavel 05.06.2018

Zatím jsem jedl jen hakárl, balut a v Norsku "rottenfisk", což byla fermentovaná ("shnilá") ryba připomínající chutí hodně zralý sýr. Ale nebyla v plechovce, leč v dřevěném soudečku. Vše v pohodě. Děkuji za inspiraci, ještě je co dohánět.

Soňa 05.06.2018

Ten pudink z kachní krve jsem jedla. Je to moc dobré. Sušená ryba a vietnamský hořce trpký čaj, to mi nechutnalo. Ale ten pudink ano.

lopata Soňa 05.06.2018

je to uplne stejne jako prejt anebo jelita ktere zkusila aspon jednou v zivote drtiva vetsina cechu

aster 04.06.2018

Obávám se, že nic z uvedeného, a to ani po půl litru poctivé slivovice *6*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat