Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Tonda Karas 03.06.2018

Co to psalo za dementa? Aspoň trochu by se měl informovat než napíše takové hovadiny!

Avatar
Neregistrovana 04.06.2018

Asi par let uz vim, ze se nesmi ohrivat spenat. .....tak varim ho jen tolik, aby se snedl...

Avatar
K.V. Neregistrovana 04.06.2018

Já špenát ohřívám a ohřívala vždycky a po své sedmdesátce stále žiju.

Avatar
tur 04.06.2018

zásadně nic neohřívám, koupim donesu domů a raději to hned vyhodím, aspon nic nechytím :-D tož zas mega capina

Avatar
Jana 04.06.2018

Ohřívám vše co je tam psáno od shora až dolů bez vyjímky a jsem zdravá 55letá žena,umí si autor/ka představit denně vařit pro jednoho a zbytky vyhodit?

Avatar
otrávený 04.06.2018

celý život babička a maminka ohřívala potraviny,které jsou zde uvedené a babička se dožila 92 let, najednou si někdo vzpomene že jsou jedovaté a všichni se toho chytnou. :(

Avatar
Vychytil Vladimir 04.06.2018

Všechny zdravim a muzu s Vami jenom souhlasit,ulozeny gulášek nebo houbovka to je něco,redakce by si mela priste rozmyslet co da na internet,toto mohl napsat jenom clovek,ktery vůbec nevari takze dobrou chut a hezky den Lada Brno

Avatar
Láďa 04.06.2018

Mildo ač s článkem nesouhlasím a všechny uvedené potraviny ohřívám, tak jako tupec a primitiv jste se dle své rakce ukázal vy.

Avatar
JH 04.06.2018

To je zase článek. Ale beru to tak, že i autor tohoto článku chce jíst a tudíž byl nucen něco vyplodit (nebo přeložit) a dostane zaplaceno. Jen mě mrzí, že můj zaměstnavatel by asi "takovou odbornost" neocenil pozitivně. :-)

Avatar
JanaB 04.06.2018

Tak na tom něco je. Nevím proč říkáte,ze to psal dement. Kuřecí když se ohřeje je fakt hnusný a hub je to snad automaticky,,ze snist hned. Naopak těstoviny jsou snad nejmenší problém. Navíc ohřev v mikrovlnce je úplně nanic,ovšem je to pohodlny a vejde se to vše na jeden talíř. Ja ohrivam raději v hrncich. Jenže lid je líný a vše chce hned. Každého věc. Pěkný den*11*

Avatar
Karel JanaB 04.06.2018

Ale, ale - to jsou zase kecy. Mikrovlnku používám minimálně, protože při "vaření" rozbije potraviny skoro tzv. na atomy. Když něco nedojím, tak snad (?) máme ledničku, popř. mrazák ! Tam se za 1-2 dny s jídlem nic šíleného nestane. Hned druhý den vše vyhazovat, jak tu píše jeden "mudrlant" - to je už trochu plýtvání a rozežranost.

Avatar
hurda JanaB 06.06.2018

houby ohřívám dost často a nikdy mě nic nebylo.

Avatar
tom 04.06.2018

guláš a svíčková jsou nejlepší druhý a třetí den.

Avatar
Karel tom 04.06.2018

Nebo třeba zelňačka (s uzeným), fazolová - na druhý i třetí den nemá chybu, stejně jako řízeček (karbanátek) druhý den - tzv. po studenu. A kuře si prostě "rozpeču" v el. troubě nebo přes sezonu (léto) i venku na grilu ... ;-)

Avatar
Milena 04.06.2018

NO tak to já ohřívám skoro vše, neb žiju sama a rozhodně nebudu vařit jen jednu porci, využívám poté mikrovlnku, nejčastěji.

Avatar
Orinka 04.06.2018

No, pokud vím, vyhazování jídel, které se hned nezkonzumují, praktikují Romové. Neohřívají, vyhodí. Já jsem naopak ráda, když něco zůstane na další den. Můžu to pak jinak upravit. Z uvařených brambor třeba další den šlejšky s mákem nebo bramborový knedlík. Z rýže rýžový salát. Nechápu, o co autorovi nebo autorce šlo. Možná o provokaci

Avatar
Standa Maleček 04.06.2018

Další příspěvek do seriálu "Žít je nezdravé!!"

Avatar
Helena 04.06.2018

Jídla ohřívám minimálně, vařím jen tolik kolik sníme, raději menší porce. Většinou stačí - není potřeba se přejídat a pokud snad nestačí, vždy je něco čím se "dorazit". A také nic nekončí v popelnici. Hlídám si obsah lednice zda není něco potřeba rychle spotřebovat, tak vařím takové jídlo ve kterém to použiji. Dnes již vařím většinou pro dva, ale bývali jsme početná rodina a moje matka mě naučila jídlem neplýtvat.

Avatar
aster 04.06.2018

To je všechno hezké, ale v tom případě mám smůlu - studené rizoto nebo špagety sice nejsou k obědu žádná sláva, ale je to aspoň trochu změna - jinak chléb se sýrem nebo se salámem...*16*

Avatar
mirek 05.06.2018

Ohřívání je opravdu škodlivé, moji rodiče na to doplatili, umřeli v devadesáti.

Avatar
Ina 05.06.2018

Lepší doma uvařeno, druhý den ohřáno, než v hospodě či rychlém občerstvení "čerstvé" snědeno, aspoň vím, co jím

Avatar
milan 05.06.2018

když vařím, tak na 3-4 dny, pořád lepší, než ty hnusy karcinogenní v hospodách či dokonce u Macdonalda

Avatar
Franta 05.06.2018

Guláš nebo svíčková druhý den to je chuťovka.

Avatar
Martin 07.06.2018

Ta dáma zapomněla, že varem se většina patogenů ničí. A možná také zapomněla, že existují pravidla hygieny a šetrného zacházení s potravinami. Radím ať si jde prohlédnout nabídku hotových jídel všude na trhu. Rýže, těstoviny, houby....a je-li schopna si dát věci do souvislostí, reálně a prakticky se zamyslet plus použít zdravý selský rozum...tak článek -snad- opraví :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat