Komentáře k článku

Kristyna04 10.07.2018

Na sousedy si stěžovat nemohu :-) my máme klid :-)

Tak já si na sousedy teda stěžovat nemohu.Mám je ze tří stran a všichni se chovají slušně.A že zaštěká pes?Zakažte psovi štěkat.A že dětí křičí?Proboha jsou to děti.

Dea 05.07.2018

Bohužel, lidé jsou bezohlední a člověk proti tomu v podstatě nic nezmůže. Žijeme v době, kdy jsou na sebe lidé stále zlejší.

ovace 04.07.2018

bohužel máme hlučné sousedy

helus 03.07.2018

Když se sousedi hlučněji baví,nevadí mi to.

konatovka 03.07.2018

Máme v domě takové lidi, že jejich oblibou je bouchání dveřmi a to jsou rány i v noci. Také štěkání psa je velmi časté. :-O

vendina 03.07.2018

pokud jsem po noční a jdu večer znova je opravdu super když někdo začne vrtat apod. to je na zabití-nevýhoda panelového domu*7*

Jirka 03.07.2018

Máme za sousedy kretény kterým není nic svaté. Mají rozíveného fakana který neustále ječí a s něčím bouchá,oni se pořád hádají a když už konečně nejsou doma,tak tam vije a štěká jejich nevychovaný čokl.Když jsem to chtěl řešit,tak mě ta vypitá kráva poslala do pr...e.

Babis 03.07.2018

Nemám deprese, když cítím úzkost dam si jointa:-D

tdc 03.07.2018

bydlím v domě kde hluk je všude přítomný doslova první rok klid ..druhý kolem opravy , uvnitř opravy bytů , k tomu na městě rozhodují opice o tom komu byt přidělí tím pádem nad i vedle nastěhovali úplné kretény a to je slabé slovo opice s poruchou motoriky těla a podle všeho IQ 10 k tomu jedna dotyčná fetovala a chlastala v těhotenství takže je jasné co se narodilo poslouchat nonstop dupání třískání mrčení štěkot psů to platí i k nákupnímu prostoru dole kde každá opice aby měla vše v jenom tahá čokly k obchodu MŮŽU VÁM JEN POTVRDIT TENTO ČLÁNEK OPRAVDU SELŽE CELÉ TĚLO SELHÁNÍ LYMFATICKÉHO SYSTÉMU ZÁNĚTY ASOCIÁLNÍ CHOVÁNÍ V POSLEDNÍ DOBĚ MI SELHAL ŽALUDEK K TOMU TORRET SYNDROM S MISOFONII .........že je zákon o hluku po 22 00 - 6 00 to je taky k ničemu zákon o obtěžování tupostí nikdo neudělá všechny kretény co se neumí chovat zavřít někde do vesnice s nápisem obec opic

Ccccc 02.07.2018

A kde je v anketě odpověď nepotykam se s depresí? *7* *20* *18*

kate 02.07.2018

Máme alkáče-on i ona-mazec.A můžete volat EMpíky,psát stížnosti,nepomáhá nic na tu svoloč

Kotlárová Věra kate 02.07.2018

Bohužel náš stát na tuhletu svoloč nemá žádný zákon jak s nimi zatočit. Já bych je vystěhovala na ulici. A tam se můžou upít k smrti a nechat druhé na pokoji.Mám ten samý problém doma.Též alkáče.Tak vím o čem je řeč.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat