Komentáře k článku

konatovka 17.07.2018

Jsem již v důchodu, ale také jsem dojížděla do práce a bylo to docela krátké. Nejlepší bylo zaměstnání v místě bydliště, kam jsem chodila pěšky a bylo do denně 6 km, to mi vyhovovalo ze všeho nejvíce.*1*

Siraellen 16.07.2018

To tedy nevím

ovace 16.07.2018

Mě rozhodně ne

Kristyna04 14.07.2018

To teda nevím :-D

nea 13.07.2018

To snad není možné co za slátaniny se tady píšou. Abych byla šťastná že musím brzo ráno vstávat, v zimě poklusem na 1 km vzdálené autobusové nádraží, mačkat se v přeplněném autobuse i když jenom 7 km.Cestou zpět z práce utíkat s jazykem na vestě protože pracovní doba končila 5 minut před odjezdem autobusu, aby mi neujel autobus z práce protože další jel až za 3 hodiny a z nádraží pěšky domů. V létě v tom horku to samé na kole. Tak takhle si štěstí nepředstavuji. Ne každý má auto.A i ten kdo ho má a bydlí v našem městě, považuje dojíždění za přítěž protože ty dopravní zácpy co tady máme jsou neskutečné a to ani nemusí být někde uzavírka.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat