Komentáře k článku

Kristyna04 19.07.2018

Snažím se jíst zdravě, ale někdy zhřeším :-D

Siraellen 12.07.2018

začínám jíst zdravěji

ovace 12.07.2018

potřeboval bych začít jíst zdravěji

windobona@email.cz 11.07.2018

Celé roky jsem v pondělí nejedl. Od velikonoc nejím každý třetí den. Je to úleva a osvobození. Jsem převážně mimo domov a tak se snadno držím toho že jsem to co jím. Od velikonoc jsem shodil ca 10 kg a už si zase můžu natáhnout ponožky bez toho aby mi oči lezly z důlků.Nemažu se s tím.Prakticky jen zeleninu v jakémkoliv množství a skupenství.Ovoce samozřejmě taky ale nejraději meloun jablka pomelo.Žádná mouka,žádný cukr.Miminum soli dost bylinek a pálivostí.Chilli,bílý pepř. Především kořenová zelenina,saláty.Jde to samo.Po novém roce jsem měl 111 kg. Teď mám +- 96 a cíl je dost daleko. Chci mít svoji dorosteneckou váhu.Tedy 78 kg. Těch 20 kg navíc bude trvat určitě dva roky. Ale mám čas protože mě čeká důchod a pak už jen veselý život tak jak se mi bude chtít.Základ všeho je nechlastat a hejbat prdelí.V mém případě pupkem.

konatovka 09.07.2018

Vše jsem konzultovala s odborníky a se svou postavou jsem spokojena, ale musí se pro to něco udělat a hlavně se na nic nevymlouvat.:-O

alenab 09.07.2018

můj životní styl není úplně zdravý, nemám pevnou vůli, ale na druhou stranu - mohlo by být hůř

Hanyna 08.07.2018

Tomu říkám "nakopávací" článek. SUPER!

helus 08.07.2018

Svůj životní styl nepovažuji za zdraví.Občas zhřeším.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat