Komentáře k článku

helus 08.07.2018

Svůj životní styl nepovažuji za zdraví.Občas zhřeším.

Hanyna 08.07.2018

Tomu říkám "nakopávací" článek. SUPER!

alenab 09.07.2018

můj životní styl není úplně zdravý, nemám pevnou vůli, ale na druhou stranu - mohlo by být hůř

konatovka 09.07.2018

Vše jsem konzultovala s odborníky a se svou postavou jsem spokojena, ale musí se pro to něco udělat a hlavně se na nic nevymlouvat.:-O

windobona@email.cz 11.07.2018

Celé roky jsem v pondělí nejedl. Od velikonoc nejím každý třetí den. Je to úleva a osvobození. Jsem převážně mimo domov a tak se snadno držím toho že jsem to co jím. Od velikonoc jsem shodil ca 10 kg a už si zase můžu natáhnout ponožky bez toho aby mi oči lezly z důlků.Nemažu se s tím.Prakticky jen zeleninu v jakémkoliv množství a skupenství.Ovoce samozřejmě taky ale nejraději meloun jablka pomelo.Žádná mouka,žádný cukr.Miminum soli dost bylinek a pálivostí.Chilli,bílý pepř. Především kořenová zelenina,saláty.Jde to samo.Po novém roce jsem měl 111 kg. Teď mám +- 96 a cíl je dost daleko. Chci mít svoji dorosteneckou váhu.Tedy 78 kg. Těch 20 kg navíc bude trvat určitě dva roky. Ale mám čas protože mě čeká důchod a pak už jen veselý život tak jak se mi bude chtít.Základ všeho je nechlastat a hejbat prdelí.V mém případě pupkem.

ovace 12.07.2018

potřeboval bych začít jíst zdravěji

Siraellen 12.07.2018

začínám jíst zdravěji

Kristyna04 19.07.2018

Snažím se jíst zdravě, ale někdy zhřeším :-D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat