Komentáře k článku

Petr 26.08.2018

Nepiju mléko a nejím nic z mléka. Mám k tomu moc dobré důvody, a navíc je mi tak dobře.

Kj 05.08.2018

Nevím proč bychom měli konzumovat mateřské mléko jiného druhu...ať plnotučné nebo polotučné! Proboha lidem je určeno mateřské mléko a to jim také prospívá... Nejme telata, abychom konzumovali kravské mléko!

Siraellen 28.07.2018

nejím mléčné výrobky

ovace 28.07.2018

nepiji mléčné výrobky

Clouseau 27.07.2018

Pravdou je, že komu jde o zdraví, mléčným výrobkům se vyhýbá. Pravda je, že v důsledku toho se zmenšuje mléčná výroba a je potřeba takových článků pro podporu mléčného průmyslu. Mlékárenská lobby to zkouší přes poslance vnutit i do škol.

Mirek 27.07.2018

Plnotučné mléko, no ale kde ho vzít? To co se prodává v obchodech je samý odstřeďák, pouze tam zpracovatelé udávají jiná čísla! Plnotučné pamatuji akorát z mládí, to když rodiče hospodařili.

kristyna 26.07.2018

*19*Jsem už dospělá, takže mateřské mléko nepiji. Když mléko, tak rostlinné alternativy, které neublíží krávě a mně pomohou.

Eva 26.07.2018

Nepotřebujeme mléko z vemena krávy, to necháme telátkům. Když kojí matky, všichni kolem se zajímají o to, co jí, aby miminko mělo co nejlepší mateřské mléko. Škoda, že se lidi taky nezajímají o to, co všechno v sobě měla kráva, než jí někdo napojil na hadice, uvázal na řetěz a odebral jí to, co mělo být pro její dítě. Myslím, že kdyby se lidi začali víc zajímat, tak by velkochovy neměly komu prodávat. A hned by bylo státních peněz víc na smysluplnější věci, např. na staré lidi, nemocenskou péči, nebo opravy silnic, ušetřilo by se na dotacích.

Lukáš 26.07.2018

Nevím, proč bych měl pít kravské mléko. Nejsem přece tele a všechny potřebné látky snadno získám z jiných (rostlinných) zdrojů. Navíc už vím, čeho se dopouští mléčný průmysl na zvířatech a jak negativní dopady má na životní prostředí. A všechny tyhle informace jsou dnes snadno dostupné.

Alexandr 26.07.2018

Psí mléko patří štěňatům, žirafí žirafátkům a kravské telátkům. A já nejsem telátko :) Pokud bych náhodou měl touhu pít v dospělosti mateřské mléko, zeptal bych se svojí mámy. Asi by si ťukala na čelo, co to chci... No a přeci nebudu obírat o mléko cizí mámu, navíc ani nečlověčí :)

helus 26.07.2018

Mám velmi ráda kravské mléko,i mléčné výrobky.

glady 26.07.2018

už nevím, čemu mám věřit....

orijana 25.07.2018

mléko do kávy a kakao do syna

1-jaro 25.07.2018

Jééééé!!! To je objev!!??!!

konatovka 25.07.2018

Mléko moc nepoužívám, ale v poslední době se názory mezi plnotučných a polotučným mlékem rozcházejí, takže nevím co je pravdivé.:-O

Ondřej M. konatovka 26.07.2018

Nejlépe když po odstavení nepijete žádné cizí mléko. Ušetříte tím trápení jedné matky a smrt jejího mláděte. Nevím proč jako jediný druh na planetě musíme krást cizím savcům mléko pro jejich mláďata. *11*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat