Komentáře k článku

konatovka 25.07.2018

Mléko moc nepoužívám, ale v poslední době se názory mezi plnotučných a polotučným mlékem rozcházejí, takže nevím co je pravdivé.:-O

Ondřej M. konatovka 26.07.2018

Nejlépe když po odstavení nepijete žádné cizí mléko. Ušetříte tím trápení jedné matky a smrt jejího mláděte. Nevím proč jako jediný druh na planetě musíme krást cizím savcům mléko pro jejich mláďata. *11*

1-jaro 25.07.2018

Jééééé!!! To je objev!!??!!

orijana 25.07.2018

mléko do kávy a kakao do syna

glady 26.07.2018

už nevím, čemu mám věřit....

helus 26.07.2018

Mám velmi ráda kravské mléko,i mléčné výrobky.

Alexandr 26.07.2018

Psí mléko patří štěňatům, žirafí žirafátkům a kravské telátkům. A já nejsem telátko :) Pokud bych náhodou měl touhu pít v dospělosti mateřské mléko, zeptal bych se svojí mámy. Asi by si ťukala na čelo, co to chci... No a přeci nebudu obírat o mléko cizí mámu, navíc ani nečlověčí :)

Lukáš 26.07.2018

Nevím, proč bych měl pít kravské mléko. Nejsem přece tele a všechny potřebné látky snadno získám z jiných (rostlinných) zdrojů. Navíc už vím, čeho se dopouští mléčný průmysl na zvířatech a jak negativní dopady má na životní prostředí. A všechny tyhle informace jsou dnes snadno dostupné.

Eva 26.07.2018

Nepotřebujeme mléko z vemena krávy, to necháme telátkům. Když kojí matky, všichni kolem se zajímají o to, co jí, aby miminko mělo co nejlepší mateřské mléko. Škoda, že se lidi taky nezajímají o to, co všechno v sobě měla kráva, než jí někdo napojil na hadice, uvázal na řetěz a odebral jí to, co mělo být pro její dítě. Myslím, že kdyby se lidi začali víc zajímat, tak by velkochovy neměly komu prodávat. A hned by bylo státních peněz víc na smysluplnější věci, např. na staré lidi, nemocenskou péči, nebo opravy silnic, ušetřilo by se na dotacích.

kristyna 26.07.2018

*19*Jsem už dospělá, takže mateřské mléko nepiji. Když mléko, tak rostlinné alternativy, které neublíží krávě a mně pomohou.

Mirek 27.07.2018

Plnotučné mléko, no ale kde ho vzít? To co se prodává v obchodech je samý odstřeďák, pouze tam zpracovatelé udávají jiná čísla! Plnotučné pamatuji akorát z mládí, to když rodiče hospodařili.

Clouseau 27.07.2018

Pravdou je, že komu jde o zdraví, mléčným výrobkům se vyhýbá. Pravda je, že v důsledku toho se zmenšuje mléčná výroba a je potřeba takových článků pro podporu mléčného průmyslu. Mlékárenská lobby to zkouší přes poslance vnutit i do škol.

ovace 28.07.2018

nepiji mléčné výrobky

Siraellen 28.07.2018

nejím mléčné výrobky

Kj 05.08.2018

Nevím proč bychom měli konzumovat mateřské mléko jiného druhu...ať plnotučné nebo polotučné! Proboha lidem je určeno mateřské mléko a to jim také prospívá... Nejme telata, abychom konzumovali kravské mléko!

Petr 26.08.2018

Nepiju mléko a nejím nic z mléka. Mám k tomu moc dobré důvody, a navíc je mi tak dobře.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat