Komentáře k článku

helus 10.08.2018

Jsem optimista.Snažím se myslet pozitivně.

nea 10.08.2018

To opravdu nemyslíte vážně s tím zdravím!!!!!!!!!! Tak špatně volené nadpisy článků jsem nezažila, jen tady. Jestli zdraví závisí na tom, že je člověk optimista, tak se pojďme všichni chechtat od rána do večera a od večera do rána a nebude třeba lékařů. To je fakt téma na Nobelovu cenu.

Cheri Mary nea 11.08.2018

Už jsem na tento fakt upozorňovala. Redaktorky nemají ponětí o žurnalistické profesi. Přinášejí tzv. recepty a návody pro všechny, generalizují (každá žena, každý muž... to jsou časré nadpisy článků) Psychická pohoda je jedním z faktorů (pozor nikoliv jediným), který ovlivňuje případný vznik onemocnění. Slečny ovšem chtějí šokovat, což Bety táhne k bulvárnímu dnu. P. S. Slečny, vždyť ta novinařina je úžasná a tvůrčí, nekazte ji;-)

glady 10.08.2018

jsem optimista

Cheri Mary 09.08.2018

Měla jsem za muže totálního pesimistu a nevěřila, že jeden člověk dokáže systematicky rozvracet klid a pohodu. Jsem přece silná a statečná.... Nejsem. Jsem člověk, co chce být šťastný, radostný, mít hezký život, smát se. Takže od pesimistů pryč a rychle. P. S. Můj současný partner je opak. Když jsem na jaře nechtěně rozbila sošku anděla řekl:No to je fajn, aspoň na tom nemusíme při velikonočním úklidu utírat prach. Dobře jsi to zařídila ;-)

aster Cheri Mary 10.08.2018

Tohle je návod pro upíry - upíry energetické. Existují, jenže to člověk špatně vnímá - když někoho milujete, ani vás nenapadne, že by vám takový člověk mohl škodit - až někdy a náhodou...;*(

Siraellen 09.08.2018

snažím se být optimista

ovace 09.08.2018

jsem pozitivní člověk

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat