Komentáře k článku

konatovka 05.09.2018

Jednou jsem to vyzkoušela a krásně to vonělo, ale pak jsem si přečetla, že kokosový olej není vhodný pro seniory, tak se vracíme do našeho mládí z manželem, kde na venkově bylo sádlo samozřejmostí.*1*

deeana 03.09.2018

To jsou zase studie. Nejraději vařím na ghí - to je přepuštěné máslo a nepřepaluje se.

aster deeana 03.09.2018

Tak nějak - chvilku to přepouštění zabere, ale pokud člověk nesmaží denně... Pokud smažím, tak na přepuštěném másle, sádle a olivovém oleji - panenském - proti všem doporučením, protože středomořské národy přesně na tomhle smaží a to už x let - podle našich nutričních poradců jsou to neználci - ráda se k nim (neználkům) řadím už přes 20 let...;-)

helus 03.09.2018

Na kokosovém oleji vůbec nevařím.Nejraději používám sádlo na vaření.

aster 03.09.2018

Super! Takže sádlo už taky není toxické stejně jako máslo a vejce - pro změnu je nyní toxický kokosový olej *4*

glady 03.09.2018

sádlo je určitě lepší

Kristyna04 02.09.2018

Zase další studie :-) čím se budou vědci zabývat příště :-D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat