Komentáře k článku

Lucie01 21.09.2018

Když se nenasnídám hned po probuzení, jsem celý den k ničemu. Takže tohle nebude nic pro mě!

Eva 19.09.2018

Zajímavé rady, zejména pro diabetiky, pro které je ta doba mezi večeří a následnou snídaní asi dost dlouhá, vezmeme-li v úvahu, že se zatím vždy tvrdilo, že diabetik by právě měl mít ještě menší druhou večeři.

Siraellen 18.09.2018

Bez snídaně nefungui

ovace 18.09.2018

bez snídaně nefunguji

Helena 18.09.2018

Vědci stále přicházejí na důležité poznatky o hubnutí a přibývá lidí s nadváhou až obezitou. A to i v částech světa,kde byla dříve tloušťka ojedinělá. Když se podíváte na staré týdeníky, třeba 70 let zpátky i starší, třeba v dokumentárním cyklu"Hledání ztraceného času", to je rozdíl. Dospělých tlustých lidí malinko, mladí a děti hubení a to krásné držení těla. Proč vědci nevyhodnotí tahle fakta????

no.potes 18.09.2018

Kdyby bylo hubnutí tak snadné, a dalo se univerzálně použít pro všechny, tak jsme všichni hubení jak laňky! XD. Problém je ten, že lidé po celá tisíciletí neměli dostatek potravin a nikdy nevěděli, kdy se zase nají - tudíž se tomu tělo přizpůsobilo v podobě ukládaní tuků na horší časy. Dnes máme jídla, že nevíme co s ním, ale tělo nemělo čas se ukládaní tuků odnaučit. A také mnoho lidí jí více než by muselo. Třeba takový oběd - proč polévka a to druhé? To jsou prostě 2 jídla - a zbytečně. Mně to už zavání obžerstvím. Jinými slovy, dnešní západní člověk se má jak prase v žitě, ale bude si stále stěžovat. Samozřejmě svou roli hraje i genetika, zdravotní stav, styl života, pohyb, věk atd. Jo, je to složité. *6*

aster no.potes 18.09.2018

Co takhle dieta na způsob stravování v koncentráku? Tam nikdo tlustý nebyl - aspoň podle fotek :-P

Čípus 17.09.2018

to je blbost. jediná výhoda pozdější snídaně a dřívější večeře je to že toho méně sníte. Při stejném příjmu bude i stejný výsledek. Je zde někde odkaz na zmíňovanou studii?

helus 17.09.2018

Snídám a večeřím pravidelně.I dobu se snažím dodržovat.

aster 17.09.2018

Tak já se stravuju nepravidelně po celý svůj život a nikdy jsem neměla ani zažívací problémy ani nadváhu. Pravda je, že odjakživa nemám ráda sladké - ani jídlo, ani pití. Jím hodně masa - bez toho bych se neobešla. Pohybu mám víc než dost v práci a nedovedu si představit, že bych držela nějakou dietu - doufám, že nikdy nebudu muset *17*

Alík 17.09.2018

Snídám v 8 hodin, večeřím v 16 hodin. Nejím cukr, pečivo, uzeniny, jím dostatek zeleniny i ovoce a na váze se to neprojevuje. Je to o každém jedinci.

Kristyna04 17.09.2018

tak já to spíš dělám naopak :-D ty banánové placičky vyzkouším :-)

Ivana 17.09.2018

Mě se líbí, jak jsou všechny diety směrované na lidi, kteří pracují pouze přes den ;-) a nemají velkou fyzickou pracovní zátěž. Syn byl před 13 lety v lázních "na hubnutí", šlo to krásně dolů, během léčby a následně po půl roce zhubl 15kg. Hodně podobně radí MUDr. Caithamelová ve svém pořadu, říkal. ALE. Nyní těžce fyzicky pracuje (opravuje náklaďáky a tiráky) a říkal, že by na dietě vydržel max. 3-4 hod práce a to tak 2 dny, zkoušel to. Není možnost si udělat pauzu 15 minut na jídlo co 3 hod. Já zase pracuji léta pouze v noci 12hod, třídím ručně zásilky pouze ve stoje. Dvě pauzy půl hodiny. Po zelenině bychom asi moc práce neudělali, pokud jí nesníme kilo. Po ovoci máme zase ještě větší hlad, obzvlášť jablka v nás probouzí pocit úplně prázdného žaludku. Takže rady na hubnutí jsou fajn, ale pro nás nepoužitelné... Jo, když jsem byla mladší a "dělala" v kanclu cca rok... tak to by šlo, ale to nebylo potřeba hubnout.

Pavlína Ivana 17.09.2018

Že by dr. Cajthamlová radila, že máte jíst jen zeleninu a ovoce? To snad ne...To jste asi špatně koukala.

babka 17.09.2018

za život jsem se snažila zhubnout několikrát, nikdy to nevydrželo dlouho, teď jím od 8 - 15 hod, nehladovím a od května doteď mám dole 14 kg a cítím se dobře

lidmília 17.09.2018

... no nedávno jsem četla výzkum, že se má jíst do půl hodiny jak se ráno probudíte,teda pokud letíte na bus asi to nestihnete *5*... doktoři si z nás dělají tzv. prdel a mají nás za blbce ... ani výzkum na 10000cích lidech není žádný výzkum ... všechno to jsou kraviny, na které se dávají prachy a Brexiti by měli hodně šetřit, prachy budou potřebovat, zdravotnictví jako takové tam i tak stojí za prd ... co nevidět se tam bude zdražovat, až se tomu budou všichni divit ...

nesto 16.09.2018

Přes víkend se ze snídaně a večeře dá udělat jen jedno jídlo i spolu s obědem. Yay víkend.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat