Komentáře k článku

Stehlikova 30.10.2018

představy mají velkou moc*4*

Ajka 27.10.2018

Představy moc nepomůžou ,diety jsou nanic.Co si kdo naskládal během života, má,když naberu,tak přibrzdím,2 kila jdou zpět, víc už je problém,takže nepřežírat se a hýbat se,ale odmlada, v padesáti je dost pozdě.Nikdy jsem diety nedržela a držet nebudu,protože celý život jsem v pohybu.Vyjímkou jsou nemocní,kteří se z nějakého důvodu hýbat nemohou nebo mají jiné vážné zdravotní problémy,tam se moc dělat nedá. Ostatní se jen vymlouvají a nemají odstatek vůle si říct dost.

Opět zajímavý článek :-D je to všechno v hlavě a o přístupu k hubnutí.

helus 11.10.2018

Dietu nedržím,ani držet nebudu.

Helena 11.10.2018

Tohle je přece princip tzv.Silvovy metody, kdysi i u nás populární. Ta "Silvovka" speciálně v tomhle je velmi účinná.

glady 11.10.2018

dám si zákusek a budu si přžedstavovat, že jsem Twiggy

nea 11.10.2018

Opravdu zase "plnotučný článek". Nějakým hloupým představováním asi tak zhubnu. Běžte se bodnout. Jak může o tomto tématu psát někdo, kdo nikdy neměl problémy s kily navíc a není vystudovaným odborníkem.

aster nea 11.10.2018

Tohle píšou mladé holky, které ještě mají plně výkonný metabolismus. Moje kamarádka byla celý život hubená a v menopauze nabrala 10kg, které pracně shazovala, a to se nijak nepřežírala. Já mám větší štěstí - jsem pořád v pohybu (práce) a nemám ráda sladké. Přestože mám normální váhu, tak si musím hlídat břicho a pas - a to jsem nikdy nemusela.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat