Komentáře k článku

Petra 11.11.2018

MAMOGRAF???? Tak tomu se obloukem vyhněte. Existuje dostatek důkazů o škodlivosti tohoto vyšetření, nehledě k jeho obrovské chybovosti a to jak v negativním, tak v pozitivním výsledku. Důkazů je dostatek, ovšem Systémoví felčaři jedoucí a vezoucí se v Systému medicínských mýtů, navíc z tohoto Systému výrazně profitující, vám toho mnoho neřeknou. . . .

konatovka 10.11.2018

Provádím se pravidelně vyšetření, protože mám několik let cystu, kterou mi lékaři hlídají, spoustu let chodím na mamograf.:-O

Siraellen 09.11.2018

Tohle je můj velký strašák

helus 09.11.2018

Pravidelně chodím na mamograf.

glady 09.11.2018

chodím pravidelně na prohlídky

nea 08.11.2018

Chodím pravidelně každé dva roky na mamograf. A kdybych zapomněla, tak mi to připomene moje gynekoložka nebo mi přijde pozvánka přímo z mamografické ordinace. U nás na to dbají a je to moc dobře.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat