Komentáře k článku

snegurka 12.11.2018

Menší světlo mi vůbec nevadi.

Louisa 12.11.2018

Spím v naprosté tmě. Vypnuté i "světýlko na TV. Tma dá mému mozku impuls k spánku. :-)

Janka 11.11.2018

Nemám ráda absolutní tmu. V té neusnu, nemám v ní pocit bezpečí. Tma ano, ale abych viděla aspoň obrysy.

vlasta 10.11.2018

Absolutní tma je pro ty, co nacvičují spaní na věčnosti. Je velmi nepříjemná na oči, pokud zůstanou chvíli otevřené, vše blikotá, míhá se na očním pozadí. A najít v takévé tmě kapesník je bojovka.

pidalin vlasta 11.11.2018

Pokud vám všechno bliká a mihotá se když je tma, tak byste měla navštívit očního lékaře. ;-)

František Mlejnek 10.11.2018

U mě to je opačně. Vzhledem k tomu, že mám strach z každého následujícího dne, zvláště tehdy, když mám jít něco vyřizovat, zařizovat, jít k lékaři, na nákup a podobně, tak jsem rád, když se v noci občas podívám na svítící hodiny, rád taky v noci pozoruji třeba letadla nebo hvězdy, když nemůžu usnout. Bezesný spánek s násilným vstáváním naopak znamená, že jsem vzteklý celý příští den.

ddd František Mlejnek 11.11.2018

Mně na stres z práce pomohla puštěná televize, dřív jsem se snažil mít při spaní tmu a ticho ale třeba i několik hodin jsem se klepal hrůzou z toho co zas zejtra bude, s potichu puštěnou televizí (tak aby tomu ještě šlo rozumět) se mi usíná mnohem líp. A taky jsem zjistil že když se vyspim tak jak by to mělo bejt (kolem těch 8 hodin a ve tmě) tak jsem ještě mrtvější než když jsem spal třeba jenom 3, 4 hodiny. Po 3 hodinách hned vyskočim a je to v pohodě, po dlouhym spánku když mam ráno vstávat tak jsem rozespalej pomalu ještě v poledne. Na to jak dlouho vydržim nemá délka spánku skoro žádnej vliv, někdy jsem prostě mrtvej a někdy zase ne a nezáleží to na tom jak dlouho jsem spal.

ddd ddd 11.11.2018

Ale třeba táta, ten má puštěnou televizi hodně nahlas, taky většinou nechává svítit lampičku a má v místnsoti hrozný vedro a zahulíno, vubec nechápu jak v tom může usnout, pak se diví vždycky že je uplně na sračky.

helus 10.11.2018

V ložnici když spíme,musíme mít tmu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat