Komentáře k článku

konatovka 30.11.2018

Prošlé ani plesnivé jídlo nejím, to hned vyhazuji. Zdraví je mi nadevše.;-)

Zbyněk 30.11.2018

Mám tomu rozumět tak, že strategické státní rezervy masa, které se ve zmrazeném stavu skladují roky, jsou vlastně nepoživatelné?;-)

vápno 29.11.2018

Zmražené rybí filety vozím z Norska dobře 15 let. Zmražené při cca -20° jsou v pohodě konzumovatelné a dobré kvality i po roce, samo sebou, čím čerstvější, tím lepší.

Kristyna04 28.11.2018

Jakmile je náznak, že je potravina zkažená, tak ihned letí do koše

aster 28.11.2018

Maso, zmrazené na -24°C, určitě vydrží déle než 4 měsíce...*6*

ovace 28.11.2018

plesnivou a shnilou zeleninu okamžitě vyhazuji

Hanyna 28.11.2018

Plesnivé a hnilé ovoce i zeleninu raději vyzahuji. Ale to se nám stane málokdy, u nás se nestihnou většinou zkazit...;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat