Komentáře k článku

Běžec 23.12.2018

Běhám celý rok,protože když vynecháš dva - tři měsíce,už se k tomu na jaře nevrátíš.Počasí je jen výmluva: na jaře prší,v létě je horko,na podzim fouká a v zimě je zima.Vlastně se dá běhat jen v posilovně - to jsou slova některých známých.

Pawell Běžec 24.12.2018

Promiň, ale nemůžu souhlasit hned s úvodní větou Tvého příspěvku: "Běhám celý rok,protože když vynecháš dva - tři měsíce,už se k tomu na jaře nevrátíš". Posledních 5-6 let jsem měl dost vážné zdravotní problémy a s tím souvisejících 5 operací, takže pokaždé dlouhá rekonvalescence, ale běhat jsem nepřestal. A to ty přestávky byly i víc než dvojnásobek toho, co uvádíš.

konatovka 22.12.2018

Běhání mi odborník na klouby nedoporučil, ale nordic walking ano a ten dělám již spoustu let i ve stáří. Samozřejmostí je u mě kvalitní sportovní funkční prádlo, bez které bych sportovat nešla, protože by mi to mohlo způsobit i zdravotní problém jako mojí kamarádce, která mě neuposlechla ať si pořídí funkční sportovní prádlo a nedopadla dobře.:-O

helus 21.12.2018

V zimě nechodím běhat.

nea 21.12.2018

Běhání u mě nepřichází v úvahu, zdraví mi to nedovolí. Já se zmůžu jen na procházky.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat