Komentáře k článku

konatovka 14.12.2018

Vánoce moc neprožívám, jsme sami s manželem, vnoučata nám již odrostla do dospělosti, takže se těšíme na společné setkání. Žádný stres již spoustu let neprožívám, vše dělám v pohodě. Ono je to také tím, že jsem již několik let v důchodu, mnohem horší to mají maminky a pracující ženy, to si ještě pamatuji.

nea 13.12.2018

Kéž by svátky proběhly bez stresu a v pohodě!

helus 12.12.2018

Vánoce si užívám bez stresu.

xxkouckaxx 12.12.2018

u nás jsou vánoce opravdu časem klidu a pohody :-) o vše se starám já (a moc ráda , jsem v domácnosti a opečovávání rodiny miluji) a žádné nerváky se nekonají - dárky kupuji celý rok (na něco narazím , koupím , schovám , rozděluji podle příležitostí) , uklízím celý rok - velké předvánoční gruntování se u nás nepěstuje , nanejvýš se umyjí okna , ale co mám problémy s páteří , tak letos ani ty a vůbec nikomu to nevadí :-D cukroví kupuji v oblíbené cukrárně a doma dělám jen pro radost a aby se provoněl dům vanilkové rohlíčky (pěkně na strojku , doby kdy jsem je jeden po druhém vyklepávala z formičky jsou nenávratně pryč) a manželovi várku ořechových úlů , jsme vánoční maniaci , takže vyzdobený a osvícený je celý dům a nesmí chybět koledy , k tomu kafíčko u pěkného filmu a je pohoda :-) když byly holky malé , bylo to jiné - vyráběly jsme spoustu dekorací , dárečků , četly vánoční příběhy a koledy zpívaly , ale co naplat , holky odrostly , tak si to děláme pěkné zase jinak - tož tak :-p

glady 12.12.2018

ledacos se může přihodit

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat