Komentáře k článku

Zuza 30.03.2019

Dobrý den, toto je asi jedna tisícina toho, co hysterektomie způsobuje. Vedlejší účinky této operace lékaři ženám nesdělují, neb jich je na tisíce, vč. všech možných rakovin v budoucnu. Pouze nesečtělá žena uvěří blábolům doktora, že děloha je jen vak na dítě a podobné nesmysly. Dnes, i když má žena neškodné myomy, které nic nezpůsobují, je ženám tak cca po 45. roce doporučována hysterektomie. Viz já a mé kamarádky, které jsou sice s myomy, ale jinak úplně bez problémů. Je to sprostá agenda a útok na nic netušící ženy. Prostě byznys a lobby, pak Vám s úsměvem a mile podají chemické hormony. Přece jsou tu od toho, aby se nám udělalo trošku lépe, že doktoři? Zkuste se sami , vážení lékař, nechat vybrakovat a zohavit bezdůvodně pohlaví . :)))

konatovka 22.12.2018

Vůbec nesouhlasím a argumenty v článku, protože jsem byla na operaci na odstranění dělohy již před 22 lety a nic z uvedeného z článku nepozoruji. Možná jsem tedy výjimka. Byla jsem moc šťastná, když mi provedli hysterektomii, protože vymizely velmi nepříjemné problémy.:-O

helus 20.12.2018

Bohužel jsem musela na tuto operaci.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat