Komentáře k článku

konatovka 29.01.2019

Já mám opačný problém, mám nízký tlak, ale manžel má hypertenzi a díky pohybu si ho udržuje (také pomocí medikamentů) v normě.:-)

Vodovka 27.01.2019

Je pravda , že rychlá chůze ,plavání je hodně prospěšná činnost ,při každodenní rychlé chůzi jsem léky na vysoký tlak musela vysadit ,jednak jsem zhubla a to byl můj hlavní důvod vysoké tlaku .:-)

helus 23.01.2019

Mám spíš nízký tlak.Maminka brala na vysoký tlak léky.

aster 23.01.2019

Moje matka si léčila vysoký tlak česnekem a skončila s brutálním krvácením z nosu na JIP, a to měla štěstí - mohla skončit s mrtvicí. V článku uvedené způsoby lze použít tak do hodnoty systolického TK 150 - ovšem pod dozorem lékaře - ten tlak totiž může být zvýšený z mnoha příčin, a to laik těžko zjistí. >:(

nea 23.01.2019

Nemáte pravdu, zase článek plný nesmyslů. Kde na to chodíte? Vy jste asi sama nikdy vysokým krevním tlakem netrpěla.

https://www.pujcka-rychla-ihned.cz 22.01.2019

Dobrý den, rád bych zde umístil krátkou inzerci na fin web, kde naleznete spoustu obsahu o digitalizaci úvěrového řetězce, fintech, inovacích a dalších změnách v sektoru. Dále je možné vyřídit bankovní úvěry, p2p a další produkty -- https://www.pujcka-rychla-ihned.cz

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat