Komentáře k článku

helus 12.01.2019

Já vůbec nesladím.Když peču nějaký dezert,používám obyčejný bílý cukr.

nea 12.01.2019

Tak konečně jedno téma se kterým souhlasím. Umělá sladidla jsou pro zdravého člověka škodlivá. zdravé tělo není naučeno je zpracovat tak jako cukry. A podle vlastní zkušenosti není ideální ani pro diabetiky. Je to přece jen chemie. Raději sladím medem, stévií nebo nesladím. A pokud potřebuji sladit, tak cukrem a minimálně.

Siraellen 12.01.2019

nesladím vůbec

ovace 12.01.2019

sladím pouze minimálně

Kanica 11.01.2019

Sladidla vůbe nekupuji

Jankava 11.01.2019

Souhlasím s článkem.Proto nesladím vůbec.V nejhorším případě ještě Stévií. Nejhorší si bylo odvyknout sladit kafe.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat