Komentáře k článku

Tak 11.02.2019

... má analgetické účinky... a také se používá jako analgetikum. Mladý nebo mladí, vždyť je to jedno, že?! Autor článku je zřejmě také hulič. Vím, že konopná mast na lupenku manželce ohromně pomáhá, takže na léčebné účely konopí ano a argument toho, že by někdo zneužíval... no ano, vždycky se najde dost lidí, kteří to zneužijí. Je to jako se vším, vždyť zneužít se dá všecko a také se tak děje. Ten problém vidím v ekonomice. Povolení pěstování by stát neměl pod kontrolou a tak dělá problémy. Na druhou stranu znám poměrně hodně lidí trávu hulící a na těch co hulí pravidelně a dost je to bohužel skutečně vidět. Hulení nebrat.

aster 11.02.2019

Konopí je lék a jako takový ve větším množství škodí. Viděla jsem, jak konopí pomáhá - konkrétně Parkinson, různé ekzémy, uvolnění svalů apod. ovšem nic z toho nebylo z lékárny. Pokud je někdo narkoman, bude užívat cokoliv, co mu přivodí žádaný stav - včetně konopí.

Roman 11.02.2019

Koukám že je to tady samej Ynteligent.Jako lupenkář mohu potvrdit že mast z trávy mi pomohla nejvíc.Respektivě lékařská vazelína a tráva(žádný semena ani stonek ale palice nebo-li květy).V zimním období mě to trápí nejvíce a po pravidelném užívání mám třeba za 3 týdny totální klid a je to skoro pryč.Musím podotknout že je to domácí výrobek.Ty kupované pžedražené krémy Vám opravdu k ničemu nebudou.Věřte mi.Lepší dát 600,-za tu vazelínu najít návod na netu a někoho kdo tu kytku má.Názory tady o hulení a že jsou pak vypatlaní atd . nemá cenu řešit.Vypatlanci byli už předtím ale ten kdo to tu píše to nepoznal.Za mě tráva dobrý.Pokud to chce někdo kouřit proč ne.Nechci to vidět za volantem nebo někde kde tím může dojít k ohrožení.A pokud je je zhulenej debil tak se s ním nebavím-asi byl debil už dřív ne? Tak to vidím já.

Bobeš 11.02.2019

Jsem zásadně proti kouření konopí.Mám dost kamarádů kteří to v pubertě hulili a dnes jim z toho šíbe a někteří pak přeskočili na perník.

Marek Rav 11.02.2019

Mastičky beru, semena beru, oleje beru ale kouření trávy? No pokud má člověk těžké onemocnění a cítí po tom úlevu, kterou mu nic jiného nedá? Ale ono je to většinou tak, že lidi začnou hulit aby byli sjetí a teprve potom si to obhajují tím, že se léčí, dlužno říci z nemocí, které nikdy neměli, a to je bohužel to úskalí konopí ;)

Georg 10.02.2019

je to celkově velký zázrak co všechno se s tím dá lečit*1*

hulič 10.02.2019

Zahulíme, uvidíme...*10*

J 10.02.2019

*3*Mohu potvrdit,že tato rostlina opravdu zázračná je.Problémem je,když ji začnete chronicky kouřit.*6*

Sirpetr 10.02.2019

Mluvíme o technickém konopí anebo to co já mám na mysli.

Miloš 10.02.2019

Až na tu hrubku v textu... To je fuj.:-P

Dělala jsem z konopí manželovi kapky,měl svalovou artropii a moc mu pomáhaly.Také jsem dělala mast a je velmi účinná.Na konopí nedám dopustit

kamila76 08.02.2019

Já jsem si naložilo sušené listy do francovky a dělá mi to dobře. Měla bych ho pěstovat rok co rok.

helus 08.02.2019

Konopí je velmi účinné.Používám mast,a jsem moc spokojena.

xxkouckaxx 07.02.2019

o koupi konopných semen vážně uvažuji

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat