Komentáře k článku

Cica 10.02.2019

Pred kúpou proteinového nápoja je hlavne treba pozrieť obsah proteínov, aspoň 30% a sacharidov, max 10 g na 100g produktu. Inak síce šlovek naberá, avšak nie svaly ale tuk. :-D

helus 10.02.2019

Mám ráda proteinové tyčinky.

helus 08.02.2019

Nejraději mám proteinové tyčinky.

Pupkáč Obrovský 08.02.2019

Základní věcí je informace jakou je daný protein získáván technologií. Každý typ proteinu má jiný absorpční čas, proto je třeba sójový vhodnější na noc než nesmyslně nahrazovat snídani, navíc má pravděpodobě vliv na estrogen (studie nejsou úplně jednotné). Pokud vynecháme vrcholové sportovce, tak je využití proteinových koktejlů vícero. Z hlavních je využití jako doplňku mezi jídly (svačina), případně jako druhá večeře. Nebo náhrada jídla, převážně večeře (nikoliv snídaně). Vždy je však nutné přihlédnout ke kalorické hodnotě koktejlu. Občas je vhodné rozdělit denní dávku do více řidších koktejlů (navýší se celkový příjem tekutin), i když není tak chutný, vzhledem ke kalorickému obsahu cca. 1700kJ/100g. A dámy, přestaňte se vážit, to nikoho nezajímá, začněte se měřit.

nea 08.02.2019

Nějak tomu nevěřím a tak nepoužívám tyto nápoje.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat