Komentáře k článku

aster 17.02.2019

Pohybu mám dost a hlad mám i když se nehýbu - a kupodivu pořád na to samé. Až začnu mít chuť na brokolici, okamžitě navštívím lékaře, protože bude něco hodně špatně...:-P

nea 17.02.2019

Proč píšete takové blbosti. Je to nesmysl.

GabaSan 16.02.2019

Nedávno jsem byla na bazéně, a když jsem po hodině intenzivního plavání vylezla ven, myslela jsem, že sním snad celé sele, sto párků v rohlíku a třicet hamburgerů.. a to nic z toho nejím, ani mi to nechutná :D Hned, jak jsem si dala ovoce a bílkoviny v podobě kefírového mléka a následně čočkovou polévku, tělo se uklidnilo :) Problém v chutích vidím v nepravidelnosti a nerovnováze příjmů a výdajů.. samozřejmě, je to také o zvyku, na co si tělo zvykne, tomu se těžce odvyká.

Danka 16.02.2019

Blbost, když sedím, tak mi stačí jabko, ale když se hýbu a sportuji, tak mám chuť na řízek.

ovace 16.02.2019

necvičím vůbec,přesto se snažím jíst zdravě

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat