Komentáře k článku

konatovka 21.03.2019

Pohyb je moje nejoblíbenější záliba a bez si to neumím představit. ;-)

Siraellen 13.03.2019

bez cvičení to nejde

helus 12.03.2019

Moje střeva fungují jak mají.

nea 12.03.2019

Mě to připadá že autorka je nedoceněná vystudovaná odbornice. Píše tady takové nesmysly, že se až divím, že to redakce pustí ven. Když nezažila, nemůže o tom objektivně psát. Ať mi ukáže jednoho člověka na celém světě, komu v tomto případě cvičení pomohlo. Stále se ve svých článcích obrací na nepodložené studie z nějakého zapadlého kouta světa.

aster nea 12.03.2019

To není první článek, který může někomu uškodit uškodit. Už jsem se tu vztekala několikrát - je rozdíl, jestli někdo píše bláboly, které jsou jen k pobavení a nikomu neublíží, ale co se týče zdraví, končí humor.

aster 12.03.2019

A to intenzívní cvičení budou provozovat při chemoterapii - tak to bych chtěla vidět ;*( anebo je to zas nějaká šílená alternativní metoda >:(

alenab 12.03.2019

kéž by to fungovalo..................

glady 12.03.2019

zajímavé

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat