Komentáře k článku

mira 03.04.2019

Naštěstí jsem si této skutečnosti všimla velmi brzy a okamžitě si kapat přestala. Trvalo jen dva dny, než se situace normalizovala, ale od té doby mi kapky do nosu nesmí přes práh. Maximálně mořská voda, a to taky jen v nejvyšší nouzi.

František Mlejnek 02.04.2019

Na kapkách jsem závislý, ale většinou si je kapu před spaním, občas ráno, když se mi ucpe nos z uslzených očí. Přestat kapat - to je ale blbá rada for me, protože s otevřenou hubou neusnu, akorát za chvíli pociťuji silné sucho v krku. Navíc mám tendenci neustále ústa zavírat, takže se pak dusím. Přidám-li k tomu astma, tak je to prostě neřešitelné.

helus 31.03.2019

Kapky do nosu beru vyjmečně.

Siraellen 30.03.2019

nemám vyzkoušeno

ovace 30.03.2019

kapky používám pouze výjmečně

Orinka 30.03.2019

Taky jsem z neznalosti užívala při rýmě sprej do nosu Nasivin příliš dlouho. Nenapadlo mi, že bude mít po týdnu opačné účinky a nos mi začne ucpávat. Sice jsem to vysadila dřív, než jsem si vypěstovala závislost, ale ztratila jsem čich. Na celý rok. Bála jsem se, že to budu mít navždy, naštěstí se mi to samo spravilo. Je to moc nepříjemné, necítíte, že se něco pálí anebo máte přesolené jídlo, že uniká plyn. Nikde mi nepomohli, ani na ORL, ani mořská voda ve spreji....jedinou dobrou radu jsem dostala v jedné lékárně, kde jsem bědovala nad ztrátou čichu - "neberte nic a dejte tomu čas". Od té doby zásadně žádné nosní kapky neužívám, při rýmě mi stačí tyčinka do nosu s mentolem, kterou dostanete v každé lékárně.

xxkouckaxx 30.03.2019

rýma léčená trvá týden a ta neléčená 7 dní - kapky nepoužíváme

nea 30.03.2019

Místo kapek do nosu používám inhalátor, ale jen velice málo.

pomnenka 29.03.2019

Misto kapek je lepsi vyplachnout nos slanou vodou hned po prichodu z venku, z jarniho prachu bez poradneho deste a kychajicich v dopravnim prostredku muzete chytnout nejen rymu ale i virozu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat