Komentáře k článku

Běla 25.04.2019

Tak ono to své spojení opravdu může mít. Děti, které jsou porozeny vaginálně, dostanou od matky hned při porodu velmi cenný bakteriální koktejl, který nastartuje jejich imunitní systém. Děti porozené císařským řezem jsou o toto ochuzené. Často se dnes ale dělá, že je matce udělán výtěr a miminku, které se narodilo císařským řezem je těmito bakteriemi vytřena pusinka. Samozřejmě to ale neplatí u všech. Znám mnoho dětí, které se narodily vaginálně a jsou alergici a pak ale zase i mnoho dětí, které se narodily CS a s alergií žádné problémy nemají. Vždy závisí na více faktorech. Na alergie z pohledu dlouhodobvého užívání také pomáhá wobenzym. Alergie vždy signalizuje, že je s imunitou něco v nepořádku.

Alena Běla 06.05.2019

Jak dlouho se potom Wobenzym užívá? Také mi o účinku při alergii vyprávěla kamarádka, ale já se v tom moc nevyznám.

Běla Alena 22.05.2019

Domnívám se, že se wobenzym na alergie užívá dlouhodobě v malých dávkách (čili i několik let). Ale víc by vám určitě řekl lékař, nebo lékárník.

helus 03.04.2019

Že by na alergii měl vliv císařský řez se mi zdá pěkná hloupost.

Siraellen 03.04.2019

bohužel alergie je čím dál více častejší

ovace 03.04.2019

zajímavá úvaha

nea 03.04.2019

no nevím, nepozdává se mi to

glady 03.04.2019

zajímavá teorie

javomark 02.04.2019

Nevím jestli za to může císařský řez, ale rozhodně za to může naše ovzduší a taky kouření .

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat