Komentáře k článku

konatovka 02.05.2019

Maso mi stačí 2x do týdne, ale nevzdám se mých oblíbených uzenin z Německa a to i kdyby to tu psal kdokoliv a cokoliv. ;-)

nea 02.05.2019

Jen jsem si přečetla nadpis článku a hned mi bylo jasné, kdo ho psal. Milá paní, tak to už bych musela být dávno mrtvá. Jsem masožravec a maso mám moc ráda. Nevím jak to slušně napsat, ale takové nesmysly co píšete jsou až alarmující. Jsou to názory vytržené z kontextu a vy neumíte vybrat tu správnou podstatu původního článku. Píšete nesmysly. To nás máte za tak velké hlupáky?

aster nea 02.05.2019

Tak já jsem si vědoma toho, že toto je "slepičí" rubrika, ale to, čím nás tu poslední dobou některé autorky krmí, je trochu moc. Ono celá ta redakce asi stojí za zdrávas! Jsem zvědavá, jestli mě za tohle smáznou :-P

aster 02.05.2019

Ježíši, co to jsou zase za kecy! >:( Je velký rozdíl v tom, jestli člověk konzumuje denně uzeniny nebo maso a je podstatný také původ masa - věřím tomu, že hnusy, kterými nás "krmí" supermarkety, jsou opravdu nezdravé, ale je každého věc, jestli ty hnusy bude kupovat, nebo se poohlédne ve svém okolí po farmě, která produkuje maso bez takových hnusů - dneska už není problém takovou farmu najít *6* Vážená autorko, já jím celý život maso skoro denně, NEJÍM uzeniny ani polotovary a dosud žiju a jsem naprosto zdravá - a živím se prací - na rozdíl od vás :-P

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat