Komentáře k článku

Bert 27.09.2022

Při rychlém vstaní z gauče občas mívám mžitky před očima. Zpravidla do pěti vteřin se tlak srovná do normálu. Omdlel jsem jednou doma. Po rychlém vstaní z gauče jsem ušel deset kroků. Probral mne dolad těla na dlažbu. Ve vteřině mi blesklo hlavou že nemůžu ležet na zemi na chodbě. Sebral jsem se, zvedl se ze země a upadl znovu do bezvědomí. Probral jsem se asi za pět minut když jsem z dálky slyšel nějaké hlasy. Na kontre u lékaře mi bylo sděleno že šlo o totální vyčerpání organismu. Jasně si pamatuji že to bylo jako když vypnete vysavač -cítil jsem slabost, ale bezvědomí přišlo jako blesk z čistého nebe

Eli 05.07.2021

Bylo mi 13 . Šla jsem na WC a začalo mi být divně a pak jsem omdlela a probrali mě pak rodiče a volali pak RZZS. Pak jsem ještě omdlela v nemocnici a nechali si mě tam na pozorování přes noc. Občas mám pocit na modlení a já si řeknu to nic není. Teď je mi 15.

Marta 03.05.2021

Já teď omdlela při Covidu,jinak vždy když jsem byla nějak nemocná, třeba po operaci.

Jana Špeciánová 02.05.2021

Já jsem omdlela jen jednou,a to v době,kdy jsem byla 8 týdnů těhotná a nevěděla jsem o tom.Takže to se snad ani nepočítá.

Eva 01.05.2021

Za život jsem omdlela jen dvakrát. Zvláštní je, že jsem nebyla schopná nic udělat, pohnout se, mluvit, ale všechno kolem jsem naprosto zřetelně slyšela. Sice jako zdálky, a dokonce si to dodnes pamatuji.

traud 01.05.2021

občas když prudce vstanu, tak cejtím ten stávek.. ale stačí se zastavit, chytnout se za hlavu, zavřít oči a přejde to.

Siraellen 01.05.2021

velmi zajímavé

mirka 30.04.2021

strach z nevyrovnaneho citu

mirka 30.04.2021

strach

Lenka 30.04.2021

Mám po covidu nejenom hučení v uších, slabý pocit závratí, bílý jazyk, v krku pocit knedlíku, vykašlávám zelený hlen a mívám i tlak jakoby za očima a čelní dutině, obvodní lékařka mi řekla, že se to neléčí a chce mi ukončit pracovní neschopnost. Nevím co si mám o našem zdravotnictví myslet.

Jarmila Lenka 02.05.2021

Mám to po covidu také....navíc jsem již několikrát upadla do bezvědomí a jsem stále hodně unavená.Ten stav trvá již čtyři měsíce.Ani já nemám s lékaři dobrou zkušenost. Moji doktorku to nezajímá vůbec. Chodím unavená do práce a ještě víc unavená z práce. Pracuji ve školce a dává mi to opravdu zabrat...Jsem po covidu úplně jiný člověk.......

xxkouckaxx 30.04.2021

omdlela jsem asi před 30 lety když jsem byla těhotná , jinak ne

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat