Komentáře k článku

konatovka 05.05.2019

Slaninu moc nemusím, ale manžel jí má rád. Moc často ji nekupuji.:-O Místo ní si kupujeme v kostičkách uzenou šunku a přidáváme do jídel. *1*

viki vikina konatovka 05.05.2019

Ono to je asi jedno, v tomto případě nejde o tuk, ale o to uzení. Já mám slaninku ráda, šunku taky, jimi stanovenou normu 140 g/týden uzenin překračuji ... asi jsme nepoučitelní.

husita 05.05.2019

Ani se nedivim ze na to prisli v americe tam jsou chytri lide ja jim slaninu piju pivo a piju koralku 70 roku a zatim dobry pracovat v lese a jist bebe dobre rano tak to tedy nevim kolik by toho chlap porezal

libora husita 05.05.2019

pravda,prijem a vydej v rovnováze,a bebe jsou ještě vetsi sracky

pomnenka 05.05.2019

Slaninu neji nikdo od rana do vecera, primerene mnozstvi jeste nikoho nezabilo, horsi jsou jidla, ktere jsou u mladych lidi dnes ve velke oblibe.

vendys pomnenka 05.05.2019

přesně necpe se tím nikdo jednou je to o kávě atd..........

Macron 05.05.2019

Ach jo, soucasna veda prokazuje jednoznacne ze tam zadna spojitost u cerveneho masa neni. Je potreba rozlišovat mezi uzeninou, masem.

Ellen 05.05.2019

Jednou se "prokáže" to, jindy ono, a vlastně nikdo doopravdy neví, kde je pravda. To "vědí" jen ti internetoví experti, co píšou "odborné" články jak na běžícím pásu. Řekla bych, že zlatá střední cesta a zdravý rozum platí u všeho. Kdybychom se měli řídit vším, co nějaký neználek někde od jiného neználka opíše a napíše na internet, nejspíš bychom žili pod skleněným poklopem, nejedli, nepili, jen se báli všeho, co by na nás někde mohlo číhat. A CO bychom pak měli ze života...?

vendys 05.05.2019

nedávno jsem někde na netu četl jak je prospěšná asi se píše jak se komu co hodí

Mirka 05.05.2019

Já si teda myslím, že předevší by měli výrobci dávat jedlé suroviny a né jedovaté a náhražky do všech potravin. To co jíme, kolikrát ani za jídlo nelze označit, ale peníze jsou holt mocné.*9*

vera 06.05.2019

No jistě, v USA, kde jedí - podle dostupných zpráv - slaninu denně, tak tam došli vědci k tomuto závěru. Kdo u nás jí denně opečenou slaninu? Neznám takového člověka ve své rodině ani ve svém okolí a mohu tvrdit, že jsme hodně velká rodina a máme hodně dalších příbuzných a známých. Pořád se v nějakých článcích uvádí, které potraviny spějí k tomu, že lidé umírají na rakovinu. Japonci, kteří jedí nejvíce ryby, jaký je jejich průměrný věk? Afričané, ti, kteří jsou sběrateli a jedí jen rostlinnou stravu a mléko ze svých zvířat, jaký mají průměrný věk? Co jsem na světě, tak mi pořád někdo hrozí tím, že když budu jíst mnoho vajec, mnoho vepřového masa, mnoho kuřecího masa, mnoho vnitřností z jakéhokoliv zvířete či ptáka, budu používat máslo, sádlo, margarin, nebo budu pít obyčejnou vodu, minerální vodu, pivo, víno, tvrdý alkohol, a třeba budu jíst i mnoho špenátu, vždycky je to špatně. Lidé, bděte, neblbněte a nic nepřehánějte.

vera 06.05.2019

Teď jsem to přejela znovu. Oxford - volský brod, tak to není v USA. Ale v Anglii se ráno živí slaninou - podle literatury - také denně.

nea 06.05.2019

Všechno podle vás zvyšuje riziko nějaké nemoci. Nestrašte lidi nesmysly!!!

glady 06.05.2019

občas si dávám slaninu pod vajíčka

Jarda 06.05.2019

Není čeho se bát. Autor píše nesmysly, asi je za ně placen. A pokud vás rozklepal, stačí málo. Vyčistěte si stěnu střev, metod je dosti. Tak si jednu vyberte. Každá je dobrá, jsou jen jinak rychlé.

Patapuf 06.05.2019

No jasně odborníci z USA,tam se cpou slaninou neustále,taky hezky vypadají. A co naši předci,neměli na vybranou tak jedli slaninu a chleba a tyto nemoci neměli.

Tana 06.05.2019

Tudle jsem četla, jak je slanina zdravá*4*. A protože ji mám ráda, budu věřit tomuhle nesmyslu a ne tomu výše uvedenému nesmyslu. Hehehe

Karel Tana 06.05.2019

Je nedostatek vepřového,tak je maso,sádlo nebezpečné.Raději si dám slaninu,než nekvalitní salámy.

Jiřík 06.05.2019

Není nad dietní bůček...!!!!

aster 06.05.2019

Docela by mě zajímalo, kolik za ty výmotky dostává autorka zaplaceno - co článek, to "perla" :-D ale asi se to vyplatí, protože se očividně snaží vypotit cokoliv bez ohledu na to, že se sebe tady dělá - víte co...*8* P.S. dneska jsem měla k snídani vejce na slanině - bylo to super <3

milan 06.05.2019

nedávno jsem četl, jak je malé množství slaniny zdravé, no asi není o čem psát, zajímavé je, čím vším se vědci za peníze daň.poplatníků zabývají. Ještě by mohli začít pitvat houno a podat nám vědecký rozbor.

milan 06.05.2019

tělo má jít do hrobu zhuntované a ne zachovalé

Vlaďulililinek 06.05.2019

To je zase konina.

Libuš 06.05.2019

Znám pána, co po rozvodu žil sám a jeho jídlo byl chleba, slanina a pivo. Letos mu bude 80 let a ještě je to frajer*5*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat