Komentáře k článku

Ida 28.06.2023

Já jsem byla darovat poprvé nedávno plasmu v https://www.caraplasma.cz. Byla jsem vyšetřena sympatickou paní doktorkou, která mi vše velice ochotně vysvětlila a na sále se o mě postaraly šikovné a usměvavé sestřičky.

konatovka 18.05.2019

Všem Vám, kdo jste darovali nebo darujete krev z celého srdce děkuji, díky tomu můj syn žije. Já jsem nikdy nemohla krev darovat, protože jsem měla málo železa. Dnes jsem v letech, kdy už to nejde. <3

Ivana 18.05.2019

Krev daruji pravidelně a popř. si z ní plazmu vyrobí, mám nízký tlak a déle jak 10 minut jej "neudržím" na vyšší hodnotě. Věkem už mě vyřadili z registru dárců kostní dřeně. Kamarádka darovala mateřské mléko skoro rok a známá prodává vajíčka, ale to je podle ní hodně bolestivé. Co se krve a plazmy týká, mám kolem sebe hodně dárců i pár "prodejců". Pravda, je nám mezi 35-50 lety. A všichni jsme ti "chudší" nebo nízkopříjmoví zaměstnanci.

nea 17.05.2019

Víc jak dvacet let jsem chodila dávat krev a plazmu. Měla jsem krev, která se hodila i nově narozeným miminkám, když bylo třeba. Takže i na telegram jsem chodila. Dokud to šlo. Než přišla nemoc, nutnost brát pravidelně léky ....... Už bohužel nemůžu být dárcem.

konatovka nea 19.05.2019

To je úžasné. <3

xxkouckaxx 17.05.2019

chtěla jsem darovat krev , ale ze zdravotních důvodů nemohu , tak dává aspoň manžel

ovace 16.05.2019

už se k tomu chystám

helus 16.05.2019

Bohužel darovat krev nemohu.Jsem nemocná.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat