Komentáře k článku

Ivana 01.06.2019

Tyhle "průměry" nechápu!? Od 18i do 30i let jsem vypila cca 50 piv ročně (a nebyla opilá) a teď jsem víc jak 15 let úplně bez alkoholu. Většina z vás to tady má podobně... tak jak to vlastně je ve skutečnosti? Podle mě jsou průměry na nic. Navíc ty, co mají s alkoholem problém, tyto průzkumy vůbec nezajímají. Kdyby raději zkoumali víc v oblasti vývoje léků a aby byli dostupné většině lidí, udělali by lépe...

Cloé 30.05.2019

Já už taky nepiju a že jsem se někdy při společenské události dost napila ne že ne :) a pak jsem měla pár týdnů morální kocovinu. Nemohu se ani napít protože mám vysoký tlak, ale někdy mám opravdu chuť , přijde mi, že s trochou alkoholu je život snadnější, jen se to nesmí přehánět.

nea 30.05.2019

To by mě zajímalo kdo chlastá za mě XD ? Jinak zase jedna zbytečná studie a zbytečně investované peníze za hlouposti.

xxkouckaxx 30.05.2019

já už mám odpito z doby po rozvodu - to jsem se alkoholem "léčila" , ale už cca 25let jsem se alkoholu nedotkla

kamila76 29.05.2019

Taková ostuda.

helus 29.05.2019

Skoro vůbec nepiji alkohol.Už jsem si své odpila,když jsem byla mladší.

glady 29.05.2019

Ani na Slovensku na nás nemají .....to je divné*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat