Komentáře k článku

glady 29.05.2019

Ani na Slovensku na nás nemají .....to je divné*1*

helus 29.05.2019

Skoro vůbec nepiji alkohol.Už jsem si své odpila,když jsem byla mladší.

kamila76 29.05.2019

Taková ostuda.

xxkouckaxx 30.05.2019

já už mám odpito z doby po rozvodu - to jsem se alkoholem "léčila" , ale už cca 25let jsem se alkoholu nedotkla

nea 30.05.2019

To by mě zajímalo kdo chlastá za mě XD ? Jinak zase jedna zbytečná studie a zbytečně investované peníze za hlouposti.

Cloé 30.05.2019

Já už taky nepiju a že jsem se někdy při společenské události dost napila ne že ne :) a pak jsem měla pár týdnů morální kocovinu. Nemohu se ani napít protože mám vysoký tlak, ale někdy mám opravdu chuť , přijde mi, že s trochou alkoholu je život snadnější, jen se to nesmí přehánět.

Ivana 01.06.2019

Tyhle "průměry" nechápu!? Od 18i do 30i let jsem vypila cca 50 piv ročně (a nebyla opilá) a teď jsem víc jak 15 let úplně bez alkoholu. Většina z vás to tady má podobně... tak jak to vlastně je ve skutečnosti? Podle mě jsou průměry na nic. Navíc ty, co mají s alkoholem problém, tyto průzkumy vůbec nezajímají. Kdyby raději zkoumali víc v oblasti vývoje léků a aby byli dostupné většině lidí, udělali by lépe...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat