Komentáře k článku

Jan P 13.06.2019

Co zpusobuje lupenku- rozvrat strevni mikroflory. Co rozvraci strevni mikrofloru- hojnost konzumace sacharidu hlavne cukru. Co vyleci lupenku- omezit sacharidy, alespon ze zacatku, na minimum a pridat ano ten zatracovany tuk pro vyrovnanou energetickou bilanci.

Zdena 10.06.2019

Mám ji od 13 a jde o tzv genovou lupenku nezabírá nic krom toho že každé dva dny se namáčím aspon na 1hod do vany kde mám vodu se solí a postižená místa odrbu penzou a pak natřu dětským olejíčkem. Ostatní léčby nezabírali a rokama se to pouze zvětšuje. Nejlepší je když vám lékař řekne odstěhujte se k moři a budete mít po problému. Není nad dobrou radu :D :D :D

Zachranar :) Zdena 11.06.2019

Lupenkou trpim od 15 ted mi je 23, vim co pomaha a podelim se zdarma o radu 777 856 706

agnes 09.06.2019

Kupte si knihu pryč s kyselostí.

Karel 09.06.2019

Samé kraviny mam lupenku od 14ti let a nezabírá nic ani masti ,různé fialové ozáření,prostě nic,lepší je si zvyknout ze ji máte,hlavně nekupovat předražené přípravky,je to pouze videlavani peněz na nešťastných lidech

Háňa Karel 09.06.2019

To je pravda, jen využívani lidského neštěstí a zoufalství.Ale nejde si zvyknout na takový bolavý hnus 😭

Rex Háňa 10.06.2019

Máte naprostou pravdu i my máme v rodině pana , který má lupenku.Nepomáhá vůbec nic. Byl už v několika nemocnicích ( bez výsledků )

Rex Karel 10.06.2019

Přesně tak...

Jirka_26 09.06.2019

Jako dítě mi tvrdili, že ty fleky sem tam po těle jsou lupénka a na tu mě i léčili. Nic nepomáhalo, protože o lupénku jako takovou nešlo, ale jen o nějakou reakci na mléko. Aniž jsem věděl, že je to jinak, omezil jsem po patnáctém roce pití toho bílého svinstva na nulu, fleky samy od sebe do půl roku zmizely i bez mastiček. Tož tolik asi k lupénce u některých lidí... Ty moje fleky skutečně vypadaly jako lupénka. Ale nic na ně nezabíralo, žádné mastičky ani koupání v Chloraminu. Vytrhli mi i nosní madli, jediné, co to přineslo, bylo ukončení příbývání dalších fleků. Takže bych i věřil tomu, že nějaká změna jídelníčku a hlavně vyčištění střev, zvlášť tlustého, může pomoci. Protože nemusí jít o pravou lupénku jako takovou. Za vyzkoušení nic nedáš, je to jen vynechání nějakých druhů potravin a očistnou kůru, která je vhodná vždy. Tlusté střevo je dobré mít vždy, protože jeho stav rovná se přímou úměrou stavu imunity.

Štastný Člověk 09.06.2019

*5**5*po těžké lupence kdy nezabrali ani kortikoidy ani imunosupresiva ani citostatika sem dostal biologickou lečbu, do 14ti dnu sem měl jen ružové dokonale hladké místa, tam kde sem měl kůži popraskanou do krve najednou byla krásná hladká kuže nikde ani šupinka. vedlejší příznaky nula. prostě dokonalá lečba přál bych ji každému. Doktor mě upozornoval že budu náchylnější k virozam a podobně protože to blokuje najakou bílkovinu co produkuje imunitní system, ale za rok co to beru sem neměl ani pořádnou rýmu ani kašel a to sem se pohyboval v kanclu kde půlka lidí měla nějakou chřipku a podobně. *5*

Háňa Štastný Člověk 09.06.2019

Taky jsem prošla biologickou léčbu (injekce) po celou dobu léčby cca 3 roky jsem byla úplně čistá,bez bolestí.Prestala studie injekci a mám ji zpět a mnohem větším rozsahu.Praska,krvaci,otéká a hlavně šílené bolí. Už nevím,co s tím.

nea 09.06.2019

naštěstí tuto nemoc nemám

Siraellen 09.06.2019

lupénka je velice nepříjemná věc

Helena 09.06.2019

Vyzkoušela jsem vše výše uvedené. Po 25 letech trápení jsem požádala o lázně. Dostala jsem se tak do Lipové, kde mi lupénka téměř zmizela. Pro mě to byl zázrak. Od té doby jezdím pravidelně. Více než masti mi pomáhá sluníčko, moře, hory, pohoda a pobyty v lázních. Jednou i měsíční pobyt v nemocnici, kortikoidy, ale doléčení pak ještě v lázních.

ovace 09.06.2019

zatím mě naštěstí nic takového netrápí

Jakub 09.06.2019

Nepiste tady nesmysly, nic z toho vam nepomuze, je to autoimunitni onemocneni, uprava jidelnicku a masti s tim nic nezmuzou...

Jakub Jakub 09.06.2019

Zbavil sem se projevz lupenky po 15 letech, az kdyz sem dostal biologickou lecbu, vse ostatni je jen placebo

psoriatik 09.06.2019

mě pomáhá dr michaels, skin care oil, skin care cream, skin care gel.

Trémon 08.06.2019

Je to nesmysl, většina lidí s lupenkou které znám je štíhlá, někteří dokonce velmi. Lupenku mají úplně malé děti u kterých se stres ještě nedá předpokládat. Zdravá strava je velice prospěšná, ale kdyby zabírala na lupenku, tak by ji většina lidí neměla. Mě zabrala biologická léčba.

štastný člověk Trémon 09.06.2019

mě taky zabrala biolečba a jsem štasnej. všechny tyhle internetové rady jsou žvásty držel jsme ruzny lupenkový diety a nepomohlo nic

Andy 08.06.2019

Já dostala lupénku v 65 letech.Dostala jsem jí ze stresu a z přepracování mě řekl kožní lékař .Též jsem zkoušela už ledacos,ale nic nepomáhalo.Až mě nasadili v nemocnici Trexan.Tak ted mám lupénku snesitelnou ..jak já říkám " spí".

David Andy 09.06.2019

Gratuluju dostal jste největší svinstvo co jste dostat mohl. musíte pravidelně na kontkrolu krve prootže vám muže odrovnat játra a například muže zpusobit cukrovku, vždyt to je latka kterou se leči nádory chlape , to je jako by jste chodil na chemošku.

Eliška Veisová 08.06.2019

To co se píše v článku je absolutní lež! Mám lupénku od 6 let,tudíž 64 let a tak vím své lež,lež,lež !

psoriatička Eliška Veisová 08.06.2019

já také a nepomáhá nic .

Anna Eliška Veisová 08.06.2019

máte naprostou pravdu, měla jsem jí od malička a co jsem se přestala stresovat, lupenka z kůže zmizela :)

helus 08.06.2019

Lupénku má moje sestřenice.Pořád se musí mazat mastičkama s kortikoidy .

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat