Komentáře k článku

Alča 29.06.2019

Pracuji také v trismennem provozu.Nocni jsou pro mě mor.Prekonavam je pomocí kávy.Mam problémy se spaním nemohu si srovnat spaní.Kdyz jeden týden nespím v noci druhý po odpolední nemůžu usnout.A poranění to bych spala hned když přijdu z práce.Zajimslo by mě jak na tom budou mladí kteří dnes mají ještě elán v 60 letech.

Ája 28.06.2019

;*(;*(;*( NOČNÍ BY MĚLI BÝT TAM KDE JE TO NUTNOSTÍ !!! NAČ MUSÍ FABRIKY MÍT NOČNÍ ?? ...TO NENI ŽIVOTNĚ DŮLEŽITÉ -.pokud si chci vybrat povolání kde je nutné pracovat v noci tak nebrblám

Iva 28.06.2019

Noční dělám už 20 let.Snáším ji lépe než ranní směnu.

Buback 28.06.2019

No je mi 47let a už deset let dělám na směny.Týden ranní ,pak odpolední a pak noční.Po odpolední a noční ale beru na spaní melatonin abych se lépa vyspal a nebyl tak zrasovaný.No a asi to opravdu funguje - po noční spím dobře a jsem OK

aster 27.06.2019

Chápu, že jsou provozy, kde je nepřetržitý provoz nutností (třeba zdravotnictví, elektrárny apod.) Ale nechápu, proč musí mít noční směny horníci, nebo různé montovny a další podobné profese. :-/

Božen Němec aster 27.06.2019

protože je nutno plnit termínované zakázky , které sjednají lidi, kteří mají klidný noční spánek ..

KLEMENTIUS 26.06.2019

Ani náhodou,ani omylem!!!!!!!!!!!!!!

Petr 25.06.2019

U nás se jede na týdny.Tzn. týden ranní, další týden pak noční a následuje týden odpoledních. A tak pořád dokola. No a do toho příjdou z vedení že je nařízená třeba šestá noční. Sami v pátek úderem druhé vyfrčí na chatičky nebo rodinné výlety a ,,dělňoši " si dají šestou noční v řadě.Nějaké výzkumy nebo doporučení. . .to nikoho nezajímá a funguje to možná tak jen u těch výzkumníků.Realita je vždy nahony vzdálená těmhle článkům .-)

Pepé 25.06.2019

Pracoval jsem 12 let, dvanáct hodin jen v noci,zvládal jsem to dobře.Pak se projevily zdravotní problémy.Je to stejné jako třeba u kuřáka,také se následky projeví po určité době.S touto prací jsem skončil a noční již nikdy více.Tak asi tak.

roze 25.06.2019

A co dělat, když máte noční 12ky ve fabrice? Spát u mašiny nemůžete, světlo sotva abyste viděli, rádio není povolený a jediné co vás drží při vědomí jsou energy-drinky. Když jdete po 22 hodinách vzhůru spát tak jste mrtví. A to mnozí dojíždí a starají se o rodinu.

helus 25.06.2019

Práce na směny mi nedělala problém.

nea 25.06.2019

Vše je asi o zvyku. Naštěstí jsem musela dělat noční jen chvilku.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat