Komentáře k článku

nea 25.06.2019

Vše je asi o zvyku. Naštěstí jsem musela dělat noční jen chvilku.

helus 25.06.2019

Práce na směny mi nedělala problém.

roze 25.06.2019

A co dělat, když máte noční 12ky ve fabrice? Spát u mašiny nemůžete, světlo sotva abyste viděli, rádio není povolený a jediné co vás drží při vědomí jsou energy-drinky. Když jdete po 22 hodinách vzhůru spát tak jste mrtví. A to mnozí dojíždí a starají se o rodinu.

Pepé 25.06.2019

Pracoval jsem 12 let, dvanáct hodin jen v noci,zvládal jsem to dobře.Pak se projevily zdravotní problémy.Je to stejné jako třeba u kuřáka,také se následky projeví po určité době.S touto prací jsem skončil a noční již nikdy více.Tak asi tak.

Petr 25.06.2019

U nás se jede na týdny.Tzn. týden ranní, další týden pak noční a následuje týden odpoledních. A tak pořád dokola. No a do toho příjdou z vedení že je nařízená třeba šestá noční. Sami v pátek úderem druhé vyfrčí na chatičky nebo rodinné výlety a ,,dělňoši " si dají šestou noční v řadě.Nějaké výzkumy nebo doporučení. . .to nikoho nezajímá a funguje to možná tak jen u těch výzkumníků.Realita je vždy nahony vzdálená těmhle článkům .-)

KLEMENTIUS 26.06.2019

Ani náhodou,ani omylem!!!!!!!!!!!!!!

aster 27.06.2019

Chápu, že jsou provozy, kde je nepřetržitý provoz nutností (třeba zdravotnictví, elektrárny apod.) Ale nechápu, proč musí mít noční směny horníci, nebo různé montovny a další podobné profese. :-/

Božen Němec aster 27.06.2019

protože je nutno plnit termínované zakázky , které sjednají lidi, kteří mají klidný noční spánek ..

Buback 28.06.2019

No je mi 47let a už deset let dělám na směny.Týden ranní ,pak odpolední a pak noční.Po odpolední a noční ale beru na spaní melatonin abych se lépa vyspal a nebyl tak zrasovaný.No a asi to opravdu funguje - po noční spím dobře a jsem OK

Iva 28.06.2019

Noční dělám už 20 let.Snáším ji lépe než ranní směnu.

Ája 28.06.2019

;*(;*(;*( NOČNÍ BY MĚLI BÝT TAM KDE JE TO NUTNOSTÍ !!! NAČ MUSÍ FABRIKY MÍT NOČNÍ ?? ...TO NENI ŽIVOTNĚ DŮLEŽITÉ -.pokud si chci vybrat povolání kde je nutné pracovat v noci tak nebrblám

Alča 29.06.2019

Pracuji také v trismennem provozu.Nocni jsou pro mě mor.Prekonavam je pomocí kávy.Mam problémy se spaním nemohu si srovnat spaní.Kdyz jeden týden nespím v noci druhý po odpolední nemůžu usnout.A poranění to bych spala hned když přijdu z práce.Zajimslo by mě jak na tom budou mladí kteří dnes mají ještě elán v 60 letech.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat