Komentáře k článku

nea 29.06.2019

Cibule na kašel funguje spolehlivě.

Siraellen 27.06.2019

okurka má skvělé hydratační účinky

ovace 27.06.2019

okurka je osvěžující

aster 27.06.2019

Nevím, odkud redakce čerpala své "zaručené" informace, ale je to přinejmenším nepřesné. Mrkev opravdu může očím pomoci (ne je vyléčit) - šeroslepost, šedý zákal, makulární degenerace - ovšem musí se tepelně upravit nejlépe na oleji, protože jedině tak se plně využije betakaroten, který obsahuje. Česnek do ucha - ano, ale jen úzký proužek řádně zabalený do vaty - jinak hrozí poleptání - jen osel si strčí do ucha česnek jen tak a naše babičky by to 100% neudělaly. Špatná práce, redakce *6*

Ivana aster 29.06.2019

S tou mrkví to znám také jako vy. Orestovat na másle a betakaroten uvolněný v něm je ten, co pomáhá zlepšit zrak. Vrazit česnek do ucha bych se fakt bála, ale prý zabírá přiložit na ucho silný plátek brambory a ovázat šátkem. Nezkoušela jsem to, většinou mi "zánět" hned praskne...tak snad už mě to vůbec nepotká.

helus 27.06.2019

Cibuli jsem používala když děti byly nemocné.

Jankava 27.06.2019

Cibule je velký pomocník při nemocech.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat