Komentáře k článku

Jarda 01.08.2019

V zásadě je zde napsána pravda. Jen největším nebezpečím není cukr, nýbrž lékaři. Musel jsem si udělat zkušenost na vlastní kůži.

Pepe 01.08.2019

Na cukr lidem nešahajte ;-) viz komentáře. Že se chová jako nejsilnější droga a způsobuje většinu civilizačních nemocí .. to většina lidí stejně nikdy nepochopí. *3*

Hugo 31.07.2019

Same hovna.Autora vyhodit.

Milan 31.07.2019

*21*No to snad ne! Jako chápu že přemíra čehokoli je pro organismus škodlivá a cukr má na svědomí víc úmrtí, než jakákoli jiná droga, ale toto je holá fikce, která se ani neopírá o pořádnou studii...Kvůli blbům jako autor tohoto článku v lidech akorát vzniká paranoia! Matky už takhle sterilizují své potomky a zabraňují normálnímu vývinu obraných látek a teď ještě tohle...Tohle není článek, ale s prominutím hovna.

Hana 30.07.2019

Četla jsem tento článek o cukru co to může způsobit,no česky řečeno děs a hrůza to aby jsme už snad, nekonzumovaly skoro nic protože ve všem jsou karcinomy díky dovážených potravin ATD nemám slov, vždyt už jen dýchat vzduch který je taky na nic to člověk aby se bál něco konzumovat takové to věci by se měly řešit proč to tak je a né se zaobírat věcmi co nic neřěší.

František Mlejnek 29.07.2019

Protože nevím, co to je fresh džus, tak nemůžu odpovědět na anketu. Ale normální džus taky moc nepiju, spíš jen v restauraci, pokud řídím auto, tak mi nic jiného než džus, limonáda nebo kola nezbývá.

Pája 29.07.2019

To je podivný závěr ještě podivnější studie. Moc dobře nechápu, jak lze z takové studie vyvodit, že zrovna předmět zkoumání je zodpovědný za daný výsledek. Chápala bych to v případě, že chytí deset-, padesát-, sto tisíc vzorků, tady tedy lidí, zavřou je na rok někam do testovacích místností, kde budou všichni dýchat stejný vzduch a pít stejný testovaný vzorek, mimo srovnávací skoupinu, ta by měla vodu. Ovšem žádný testovaný vzorek by nesměl pít nikdy nic jiného a všichni by museli dostávat úplně stejné jídlo. Úplně ideální by ale také bylo přežívat tedy jen o tom nápoji a nic jiného nejíst, protože jídlo je v dnešní době také kontaminované kdečím a jak se potom může výzkumník zaručit za to, že karcinogení bylo to pití a ne to jídlo. Tady je takových faktorů, které mohou být zodpovědní za výsledky, že bych se až styděla prohlásit, to co oni prohlásili za výsledek. Nějaký vliv prostředí, vliv jídla, vliv genetiky, kdo ví, čím se ti lidé živí, jak žijí a podobně. Ne nevím, nevím.

Saša 29.07.2019

Takto to může napsat každý. Chybí odkaz na konkrétní studii. Rád bych si ji přečetl. Člověk pak většinou zjistí, že zpráva je populisticky překroucená.

konatovka 29.07.2019

Nic sladkého nepiji, to opravdu nemusím a ani cukr nepoužívám. Kdo to má rád, nic proti tomu nemám, asi to nesmí přehánět.:-O

xxkouckaxx 29.07.2019

pěkná blbost - dodnes se neví z čeho rakovina vlastně vzniká , tak proč takoví bububu ?

aster xxkouckaxx 29.07.2019

V každém případě brutálním snížením imunity - a taky ne vždycky - ale jestli je to vina sladké vody, to vám nikdo neřekne - jen pseudovědci z Tramtárie *4*

Fisici 28.07.2019

jednou za čas proč ne,ale radši vodu

nea 28.07.2019

Vy dneska zase strašíte lidi. Uvědomte si, jaké množství by mělo fatální vliv. Dám si slazenou limonádu a často si čistím zuby. ............. co říct, i škodlivé věci jsou v prodeji a kdyby byly tak nebezpečné, už by je někdo zakázal. Jsou škodlivější věci co se legálně prodávají. Madam, pijete alkohol?

xxkouckaxx nea 29.07.2019

přesně jste to napsala :-)

Jankava 28.07.2019

Naučila jsem se nesladit.

aster 28.07.2019

Žízeň vždycky nejlépe zažene čistá voda - to potvrdí každý, kdo fyzicky pracuje. *6*

Proč si občas něco sladkého nedat? Ale všeho s mírou.

kattkaa 28.07.2019

souhlasím, ale někdy si tělo řekne :-)

Cherrynka 28.07.2019

Miluji džusy,a le vždy ředím vodu 1:1.. jinak jsou na mě moc sladké a nenapila bych se

helus 28.07.2019

Nejčastěji piji čistou vodu s kohoutku.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat