Komentáře k článku

ovace 08.08.2019

to jsem nevěděl

Enigma 06.08.2019

Je zajímavé, kolik se objeví látek a metod pro léčbu rakoviny, které jsou šetrnější než tradiční cytostatika. Jak ale dlouho potrvá než se dostanou do praxe a jestli vůbec. Přijde mi, že současný farma-byznys se nehodlá jen tak vzdát astronomických zisků z cytostatik.

aster Enigma 06.08.2019

Víte, v zahraničí existuje spousta registrovaných léků, které se používají už několik let a s úspěchem. Jenže u nás - bůhví proč - tyto léky registrované nejsou a tak lékař musí podat na pojišťovnu žádost o proplacení - a ty léky jsou dost drahé...pokud pojišťovna neuzná, že jste vhodný adept, máte smůlu - týká se to třeba některých léků tzv. biologické léčby - rakovina. A tak paradoxně se ten člověk nejdříve musí nechat vyšťavit chemoterapií a teprve, když to nezabere, je mu milostivě proplacen onen lék - je to pro pojišťovny asi značná úspora - mnohdy totiž už pak není pro koho to schvalovat...:-P

nea 06.08.2019

Kdyby to bylo tak účinné a jednoduché, stačilo by extrahovat tuto látku z mléka a léčení nádorů by se obešlo bez operací, chemoterapie, ozařování a ostatních nepříjemných věcí.

nea 06.08.2019

zase je tady otázka jaké množství má tento vliv, malé to asi nebude

aster 06.08.2019

Jako vždy chybí podstatná informace, a to, jaké množství účinné látky je zapotřebí k "rozbití" nádoru. Takto napsaný článek má hodnotu žvástu. Bohužel. :-P

To jsou pro mě nové informace. Kojila jsem děti krátce, dcera kojí už více jak rok, snacha nekojila vůbec. Někdy má vliv i psychika.

helus 05.08.2019

Mateřské mléko je to nejlepší co malému dítěti dát.

glady 05.08.2019

léčba rakoviny se snad zase posune kupředu

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat