Komentáře k článku

glady 05.08.2019

léčba rakoviny se snad zase posune kupředu

helus 05.08.2019

Mateřské mléko je to nejlepší co malému dítěti dát.

To jsou pro mě nové informace. Kojila jsem děti krátce, dcera kojí už více jak rok, snacha nekojila vůbec. Někdy má vliv i psychika.

aster 06.08.2019

Jako vždy chybí podstatná informace, a to, jaké množství účinné látky je zapotřebí k "rozbití" nádoru. Takto napsaný článek má hodnotu žvástu. Bohužel. :-P

nea 06.08.2019

zase je tady otázka jaké množství má tento vliv, malé to asi nebude

nea 06.08.2019

Kdyby to bylo tak účinné a jednoduché, stačilo by extrahovat tuto látku z mléka a léčení nádorů by se obešlo bez operací, chemoterapie, ozařování a ostatních nepříjemných věcí.

Enigma 06.08.2019

Je zajímavé, kolik se objeví látek a metod pro léčbu rakoviny, které jsou šetrnější než tradiční cytostatika. Jak ale dlouho potrvá než se dostanou do praxe a jestli vůbec. Přijde mi, že současný farma-byznys se nehodlá jen tak vzdát astronomických zisků z cytostatik.

aster Enigma 06.08.2019

Víte, v zahraničí existuje spousta registrovaných léků, které se používají už několik let a s úspěchem. Jenže u nás - bůhví proč - tyto léky registrované nejsou a tak lékař musí podat na pojišťovnu žádost o proplacení - a ty léky jsou dost drahé...pokud pojišťovna neuzná, že jste vhodný adept, máte smůlu - týká se to třeba některých léků tzv. biologické léčby - rakovina. A tak paradoxně se ten člověk nejdříve musí nechat vyšťavit chemoterapií a teprve, když to nezabere, je mu milostivě proplacen onen lék - je to pro pojišťovny asi značná úspora - mnohdy totiž už pak není pro koho to schvalovat...:-P

ovace 08.08.2019

to jsem nevěděl

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat