Komentáře k článku

ovace 14.09.2019

snažím se spát osm hodin

aster 11.09.2019

Jsem sova a celý život musím vstávat brzo ráno - a tedy chodit spát nejpozději v 22. Dopoledne funguju doslova na baterky a doopravdy se probouzím až kolem oběda - přes víkend, kdy bych se mohla prospat déle, vzbudí mě zvyk. Doma je jedno, v kolik vstanu, protože toho stihnu pokaždé stejně - jenže mě nebaví válet se v posteli a nespat a organismus je prostě dlouhodobě nastavený na "ráno" ;*( pokud se týče toho "genu" - jestli ho má Merklová, tak není oč stát - neznám ženu, která by chtěla vypadat jako ona...)

helus 10.09.2019

Tento gen rozhodně nemám.Musím spát aspoň 8 hodin.

glady 10.09.2019

vstávám ve 4,30

nea 10.09.2019

Nahrazovat spánek alternativami se určitě nevyplatí. Může to fungovat krátkou dobu, ale potom se to může vymstít. Tělo a mozek si potřebují odpočinout.

Pokaždé, když vstanu v 6 hod ráno, tak stihnu mnohem více práce, než když se z postele dostanu později. Proto jsem se i trochu těšila na školní a pracovní proces po dovolené

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat