Komentáře k článku

Siraellen 25.09.2019

konzumuji minimálně

ivo 24.09.2019

jeden, dvaři litříky každý den, co bych si bez mléka počal

ovace 24.09.2019

mléčné výrobky pouze výjmečně

Háňa 24.09.2019

Jen, jestli lidi nejsou citliví spíš na ty přidané sajrajty, než na mléko samotné. Já například ano. Můžu jíst jen jeden druh jogurtu, každý jistě ví, jaký, nemusím ho jmenovat, a čistý. I mléko a tvaroh jen čerstvé (netrvanlivé). Jakmile si dám něco z toho trvanlivé, je mi špatně, jinak mi to všechno dělá moc dobře. Takže tvrzení, že viníkem zažívacích potíží lidí je laktóza, beru s rezervou.

Jura 22.09.2019

Miluju sýry, kozí, plesnivé, uzené, nakládané a další všemožné varianty. Obvykle je to moje večeře když přetáhnu práci. Občas si i trochu dopřeju a zkusim njaký řekněme dost drahý ale asi mám moc sprostou hubu na to abych v tom poznal njak zásadní rozdíl.

S mlékem ani s mléčnými výrobky problém nemám, tudíž patří na náš stůl určitě 1 krát denně.

helus 21.09.2019

Mám velmi ráda mléčné výrobky.

aster 21.09.2019

Takže jsem mutant, protože mi nevadí ani větší množství čerstvého mléka a tím myslím syrové mléko a ne tu odtučněnou bílou vodu bez enzymů, která se běžně za mléko vydává. Tahle mrtvá bílá hmota totiž působí ve větším množství lehké trávicí obtíže i mně.

nea 21.09.2019

Mléko bych do sebe nikdy nedostala, ani kakao, bílou kávu, podmáslí a podobně.

xxkouckaxx 21.09.2019

vadí mi mléko a čistý jogurt - tomu se vyhýbám , ale jinak sýry a další věci baštím a moc ráda

konatovka 21.09.2019

V rámci prevence jsem byla na odborném vyšetření střev (bylo vše v pořádku), tak mě velice potěšilo, že pro udržení tohoto stavu mám pravidelně jíst jogurt, ale pouze Hollandia, naopak ne Activia a také pravidelně užívat Lepicol sypký. Velice kvituji, že díky těmto přírodním produktům mám velkou prevenci a hlavně nemusím užívat žádné léky.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat