Komentáře k článku

ovace 08.11.2019

nic mi to neříká

helus 29.10.2019

Jsme velcí fandové sportu i s manželem.

nea 28.10.2019

Sportovní přenosy nesleduji a nefandím.

xxkouckaxx 28.10.2019

tak tohle není nic pro mně

konatovka 27.10.2019

Jsem docela velký fanda fotbalu, ale fandím zcela rozumně. Také fandím na MS v hokeji našim klukům, ale abych si škodila zdraví, tak to určitě ne. :-O

podnebný 27.10.2019

Nejde tolik o výsledek utkání, jako spíše o jeho průběh, který oblíbený tým buď nezvládne nebo se na poslední chvíli snaží "otáčet" vývoj. Někdy jde o zbytečné drama se šťastným koncem a někdy přesně naopak (např. neschopnost rozhodčího se špatným koncem). Takže pocit nespravedlnosti nebo frustrace fanouška se dá přesně pojmenovat. Největší zátěž na kardiovaskulární systém bývá, když se klubu dlouhodobě nedaří (jako nyní Spartě).

konatovka podnebný 27.10.2019

Přála bych Spartě, aby se jí začalo dařit lépe. :-O

aster podnebný 27.10.2019

Myslím, že jste to vystihl přesně. Pokud se mně týká, já bych si radši ten fotbal zahrála, než jen fandila - to by mě bavilo víc. A není to planá vyhrůžka, já jsem na základce opravdu fotbal hrála - jasně, že jen tak - ale bavilo mě to :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat