Komentáře k článku

aster 17.11.2019

Napadne vás vůbec někdy, že svými "dobrými" radami můžete někomu i dost ublížit? Lidé, kteří mají problémy s páteří nebo s klouby, by neměli běhat vůbec a pokud ano, tak by se měli poradit s lékařem. A nejedná se jen o starší lidi, mnoho mladých lidí má tyto a jiné problémy, při kterých je běh nevhodný.

Siraellen 16.11.2019

běh nemám ráda

ovace 16.11.2019

běh mi nic neříká

Ina 16.11.2019

Běh mi byl protivný už od dětství, nesnášela jsem ty otřesy a zadýchanost, ať už se jednalo o běhy na čas nebo na dlouhou vzdálenost ;*( Bydlela jsem ale dost daleko od škol a tak jsem zvyklá chodit dlouhé trasy a hlavně dost svižně. Takže v tom pokračuji se psem v přírodě, čím jsem starší, tím větší kouzlo to pro mě má <3

helus 16.11.2019

Neběhám ze zdravotních důvodů,ale chodím na pravidelné procházky.

xxkouckaxx 16.11.2019

tvrdím , že běh je škodlivý na klouby kosti i páteř , svižný krok je rozhodně lepší

konatovka 16.11.2019

Běh už mi doktoři nedovolí kvůli opotřebovaným kloubům, ale rychlé chůze s holemi se nevzdávám již několik let. :-O

nea 16.11.2019

To bychom byli nesmrtelní.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat