Komentáře k článku

mates 01.12.2019

držím i 14ti denní půsty a jsem naprosto spokojená, plná energie a vitality.

konatovka 01.12.2019

Hladovku jsem jednou vyzkoušela a nebylo to zrovna to, co by mi vyhovovalo.:-O

bloodlady8 30.11.2019

Myslím si,že hladovka je blbost!!!

Kardiak 30.11.2019

To jsou jen papouškované články z cizích serverů, které snad mají sloužit ke snižování lidské populace! Jinak nevím co si o tom mám myslet. Jestli úmyslně nebo z naivity autorka šíří zavádějící informace které mohou lidem spíše zhoršit zdravotní stav, rozházet metabolismus a v dnešní uspěchané době i zapřičinit žaludeční vředy a obezitu! Před 12 lety jsem měl během dvou měsíců 3x infarkt,poslední dost natvrdo.Prý jsem se podruhé narodil.5x jsem byl během půl roku na sále v Liberci a v IKEMu,mám tři stenty na křižovatce někde v srdci. Měli mi v IKEMu dělat 3-5násobný bypass,hodinu před operací to odpískali pro velké riziko.Proto ty stenty.Kouřím 40 denně,piju v průměru 4piva každý večer(desítky na vyčištění organismu od množství prášků)a vařím jen ze základních potravin.Nekupuji polotovary a jiné hnusy v obchoďácích.Jím vejce,tvaroh,tvrdé sýry a mastím máslem(přepuštěným),sádlem a občas oliváč.Maso denně tak 200g,vepřové a kuřecí a někdy ryby v konzervě(tuňák,sardinky).Koupil jsem filtrovací konvici na vodu už kdysi před lety kvůli chloru a tvrdosti vody.To je vše.Před 14 dny jsem byl na pravidelné půlroční kontrole na Interně,všechny výsledky sledovaných hodnot v normě,dokonce i Trygliceridy se srovnaly za poslední rok co nakupuji převážně v Německu a Polsku!!! Co k tomu dodat? Když občas čtu ty bláboly na Netu,nevím jestli se mám smát nebo brečet!!! Je mi 63.

Siraellen 30.11.2019

nejsem zastáncem hladovky

ovace 30.11.2019

hladovku jsem nikdy nedržel

nea 30.11.2019

Už podle nadpisu bylo jasné, kdo to napsal. Opravdovou hladovku si občas můžou dovolit a prospěje jen zdravým lidem. Pro některé (většinu) nemocné je to nevhodné.

helus 29.11.2019

Nikdy nehladovým.Jím pravidelně.

aaa 29.11.2019

Už od nepaměti :) Přečtěte si nějaké studie...

xxkouckaxx 29.11.2019

proboha od kdy je hladovka zdravá ?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat