Komentáře k článku

suche oko 21.05.2020

Pokud mate tezky syndrom sucheho oka ocni rosaceu. Doporucuji: 1) Nechat se vysetrit dry eye specialistou ktery dela meibografii, sleduje osmolaritu slzneho filmu atd. 2) Co nejdrive jit na Lipiflow nebo IPL s expresi meibomskych zlaz. Ja osobne doporucuji Lumenis M22. ( Zastarale pristroje jako E-eye muzou zpusobovat problemy). Je nutne jit co nejdrive jinak muzou meibomske zlazy atrofofat a v tom pripade zadna pomoc neni ! 3) protizanetliva lecba steroidy Restastasis, Xiidra, Ikervis ( ale hodne lidem vadi velke paleni v ocich) 4) protizanetliva dieta 5) teple obklady muzou pri ocni rosacee nemoc zhorsovat Nejdulezitejsi je najit schopneho dry eye specialistu v zacatku problemu!!! Doktor ktery tvrdi ze umele slzy vam vyleci MGD je spatny doktor a musite ho co nejdrive vymenit! Jinak muze dojit k trvalemu poskozeni meibomskych zlaz!

ovace 04.12.2019

nemám takový problém

Siraellen 04.12.2019

naštěstí mě to netrápí

Siraellen 04.12.2019

naštěstí mě to netrápí

nea 04.12.2019

takový problém nemusím řešit

glady 04.12.2019

pracuji s počítač a syndrom suchého oka znám důvěrně

helus 03.12.2019

Manžel si pravidelně musí kapat do očí.

konatovka 03.12.2019

Řidičák jsem nikdy neměla a nejsem závislák na počítači ani v důchodu. :-O

aster konatovka 03.12.2019

Víte, lidé prostě pracují - dokonce i ti, kteří vystudovali vš - a ne jednu. No, povím vám to tak - celý život (od dětství ) bohužel musím pracovat - fyzicky. Pracuji za volantem i u počítače a na musím dělat obojí. Možná jsem měla možnost výběru a neviděla jsem to - bohužel. Váš názor mě urazil.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat