Komentáře k článku

konatovka 03.12.2019

Řidičák jsem nikdy neměla a nejsem závislák na počítači ani v důchodu. :-O

aster konatovka 03.12.2019

Víte, lidé prostě pracují - dokonce i ti, kteří vystudovali vš - a ne jednu. No, povím vám to tak - celý život (od dětství ) bohužel musím pracovat - fyzicky. Pracuji za volantem i u počítače a na musím dělat obojí. Možná jsem měla možnost výběru a neviděla jsem to - bohužel. Váš názor mě urazil.

helus 03.12.2019

Manžel si pravidelně musí kapat do očí.

glady 04.12.2019

pracuji s počítač a syndrom suchého oka znám důvěrně

nea 04.12.2019

takový problém nemusím řešit

Siraellen 04.12.2019

naštěstí mě to netrápí

Siraellen 04.12.2019

naštěstí mě to netrápí

ovace 04.12.2019

nemám takový problém

suche oko 21.05.2020

Pokud mate tezky syndrom sucheho oka ocni rosaceu. Doporucuji: 1) Nechat se vysetrit dry eye specialistou ktery dela meibografii, sleduje osmolaritu slzneho filmu atd. 2) Co nejdrive jit na Lipiflow nebo IPL s expresi meibomskych zlaz. Ja osobne doporucuji Lumenis M22. ( Zastarale pristroje jako E-eye muzou zpusobovat problemy). Je nutne jit co nejdrive jinak muzou meibomske zlazy atrofofat a v tom pripade zadna pomoc neni ! 3) protizanetliva lecba steroidy Restastasis, Xiidra, Ikervis ( ale hodne lidem vadi velke paleni v ocich) 4) protizanetliva dieta 5) teple obklady muzou pri ocni rosacee nemoc zhorsovat Nejdulezitejsi je najit schopneho dry eye specialistu v zacatku problemu!!! Doktor ktery tvrdi ze umele slzy vam vyleci MGD je spatny doktor a musite ho co nejdrive vymenit! Jinak muze dojit k trvalemu poskozeni meibomskych zlaz!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat