Komentáře k článku

nea 21.02.2020

hlava mě bolívá ze stresu

helus 21.02.2020

Občas mě hlava bolí.

ovace 21.02.2020

naštěstí mě to netrápí

Siraellen 21.02.2020

nemívám bolesti hlavy

Siraellen 21.02.2020

nemívám bolesti hlavy

standa 21.02.2020

mam vestabularni migrenu a vetsinou trva vic jak 3 dny ale lekarka na neurologii me rekla ze to neni mozne ze migrena trva jen nekolik minut jsem rad ze tady o tom pisete kdyz ji mam tak se snazim jen spat a hlavne mit tmu a klid ale hodne se mi mota hlava a zvracim navstevuji ORL a neurologii na orl me rikaji to mate od krcni patere musite na neurologii a tam me rikaji to mate od stredniho ucha uz takhle cestuji vic jak7 let ale jeste mi nikde nepomohli a tak se v tom placam sam

Marta 22.02.2020

Mám hormonální migrénu 1x v měsíci trvající 3 dny. Triptany někdy zaberou jindy ne. Pokud migréna začne v pátek a pomalu končí v neděli, tak v pondělí můžu normálně do práce. Když dostanu migrénu přes týden, musím k lékaři pro neschopenku, neboť nejsem schopná vůbec fungovat. K lékaři se sotva plazím, s sebou nosím sáčky na zvracení, protože při migréně vždycky zvracím.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat