Komentáře k článku

Siraellen 08.03.2020

snídani musím mít

ovace 08.03.2020

bez snídaně si nedokážu představit den

kerim 24 07.03.2020

...já kdybych se ráno vydatně nasnídal, tak sotva vstanu od stolu a nechtělo by se mi nic dělat...veškerá krev by mi odtekla do střev a podílela by se na zpracování vydatně nacpaných střev ….vydatnou snídani si mohou dovolit akorát američtí a angličtí kapitalističtí otrokáři co si dají šunku s vejci napijí se čímž zředí veškeré sliny a žaludeční šťávy které mají jídlo zpracovat…..a pak honí otroky do práce

aster 04.03.2020

Snídám nejdřív v 10, a to i tehdy, kdy mám čas. V zimě je moje nejoblíbenější snídaně chléb se sádlem a cibulí, nebo česnekem, anebo vejce, kus masa - případně si udělám bramborák. Vločky bych snídala jen, kdyby nebylo nic jiného a ten chia-hnus, či avokádo jen kdybych umírala hlady ;*( od jara do podzimu snídám černou kávu (asi tak v 6 ráno) a jím až kolem 10 - někdy později. A nemám ani nadváhu, natož abych byla obézní - každému metabolismu prostě vyhovuje něco jiného.

Mat aster 04.03.2020

Souhlasím, já nesnídám tak od 12 let, ráno mám k jídlu odpor (nepiju tedy ani kafe, prostě jen poměrně dost vody s citronem). Nucení k velkým snídaním už dávno neplatí, občas to sice i nějaký doktor ještě řekne, ale jinak se momentálně doporučuje spíš přerušovaný půst, tj. jíst každý den jen v omezeném čase, tzn. nejíst od rána až do večera, ale třeba od 8 do 16 hodin, nebo naopak třeba od 11 do 19 hodin, atd. Takhle jím i já už léta letoucí od dob, kdy pojem přerušovaný půst ještě nikdo nepoužíval - mému tělu to tak prostě vyhovuje.

aster Mat 05.03.2020

Konečně někdo, kdo taky žije podle sebe a ne podle jakýchsi tabulek <3 kávu piju nalačno silnou a hořkou - voda s citronem mi nedělá dobře. V dětství jsem musela snídat povinně a navíc ještě sladké snídaně, které milovala babka - což je pro mně mor. Faktem je, že celý den jsem neměla hlad, protože mi bylo špatně, takže jsem ve výsledku měla 11kg podváhu - že by to bylo zdravé, to asi těžko. Podobně bych dopadla i dneska - naštěstí už mě nikdo snídat nenutí.

helus 04.03.2020

Snažím se snídat pravidelně.

nea 04.03.2020

vy jste zase chytrá jak rádio

Janík nea 04.03.2020

:-)*1*;-)<3*8*

konatovka 04.03.2020

Snídám pravidelně, pohybu mám také dostatek. ;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat